Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жената Риби - нежна и романтична

05 декември 2018, 12:10 часа

Духовна, любознателна и нежна, жената Риби е истински мечтател. Тя набляга на невидимия свят в живота си, независимо дали е нейната интуиция, емоциите си или света на духовността и религията. Тя е жена, която винаги търси и намира - от голямата схема на живота си до нейните собствени социални взаимодействия. Тя поглъща събитията около себе си, правейки връзки, които другите хора никога няма да видят. Тя много често разчита хората като отворена книга и лесно може да прочете какви са техните намерения, какво ги плаши и какво ги кара да се чувстват обичани. Правейки бавни кръгове около последното и завоевание или интерес, жената Риби е мистериозна, чувствена Русалка, която пази тайните си зад дълбоки, тъмни очи. Тя е нежна и чувствена жена, ценен приятел за очите на всеки.

Жената Риби и любовта

В любовта жената Риби очаква магия и мистерия, като водния, прекрасен свят на дълбоко море. Тя обича да е влюбена - за нея това е съкровена мечта, летящ полет. Това е съблазън на нейните сетива и не го приема като нещо друго. Романтичната жена Риби е като лятната буря, започваща с топлината на приятния дъжд, преминаваща през сблъсъци на гръмотевици и светкавици, и завършваща с идилично спокойствие. Тя дава всичко, когато става дума за любов. Вярна на любимия и отдаден партньор, нищо не прави жената Риби по-пълноценна, отколкото това да е влюбена.

Жената Риби и кариерата

Забравете нормална работа в офиса, защото корпоративният свят просто не е подходящ за жената Риби. Тя трябва да използва творчеството си и, когато е позволено да направи това, се посвещава напълно на задачите, които са на разположение. Това не означава, че Рибите не могат да се справят с обикновена работа от девет до пет. Просто за тях тя би била скучна и истинско мъчение, освен ако не ги кара да проявяват креативността си по някакъв начин.

Жената Риби и здравето

Както може да се очаква, емоционалната интензивност на жената на Риби означава, че тя ще бъде податлива на главоболие. Рибите обикновено не са роби на графици и това може да е чудесно нещо, но ако е прекомерно, може да има някакви последствия. Акупунктурата и масажът на краката са изключително полезни за жената Риби.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес