Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Искате ли да сте неустоима за мъжете? Следвайте тези лесни 17 съвета!

24 март 2022, 17:00 часа

Женската сексуалност понякога е неуловима, но и изключително семпла. Всяка жена я носи вътре в себе си, но не винаги е сигурна как да я използва. Ето няколко трика, които всяка жена може да използва, за да бъде неустоима:

1. Нежно прехапва устните си
Понякога жените неволно прехапват устни, когато са развълнувани или уплашени. Всяко движение на женските устни подсъзнателно привлича мъжа и няма как да останете незабелязана.

2. Гладка кожа
Няма нищо по-сексапилно от жена с гладка кожа. Не е случайно, че още преди хиляди години жените започват да премахват космите от тялото си, дори и в най-древните цивилизации - Римската империя, Древен Египет.

3. Стегната прическа
Стегнатата и подредена прическа създава по-делови и бизнес вид, но в същото време изглежда много секси. Освен това разкрива шията и ушите, които обикновено са покрити с коса.

4. Нестандартен външен вид
Ако мъжът види жена, която привлича вниманието, иска да я опознае по-добре. Креативните хора привличат всеки, нали? Татуировки, синя коса са чудесен повод за започване на разговор.

5. Носи мъжка риза
Ако една жена носи мъжка риза, посланието към мъжкото подсъзнание е “Искам ризата ти близо до моето тяло”, т.е. тя иска не само ризата му, а и него самия.

6. Поглед през рамо
Мистериозният, леко премрежен поглед през рамо, носи специална магия. Неслучайно на много рекламни постери от миналия век са изобразени жени с точно такъв поглед.

7. Самоувереност
Ако в стаята влезе жена, която съзнава, че е ефектна, всички присъстващи мъже веднага насочват поглед към нея. Много е важно да не прекалявате със самоувереността, защото преминава в арогантност, която отблъсква.

8. Голи рамене
Заоблените, добре оформени рамене предизвикват у мъжа желание да ви прегърне и закриля. Дрехите, които разкриват раменете, добавят нежност и сексапил във външния вид на дамата.

9. Уверена походка на високи токчета
Някои жени не харесват високи токчета, а други не могат да си представят и ден без тях. Ако една жена носи токчета, трябва да е сигурна, че походката й е плавна и красива. В противен случай, магията се губи.

10. Секси глас
Мъжете са очаровани от висок и задъхан глас, като този на Мерилин Монро. Съвременниците й споделят, че гласът на Мерилин им действа като виагра.

11. Плътни устни
Един от най-забележимите признаци на женска привлекателност са меките, плътни и ярки устни. Помнете, не стискайте устните си нарочно, защото така ще развалите цялото очарование.

12. Елегантност
Елегантността носи идеалния баланс: не разкрива женската сексуалност, но и не я скрива. Елегантността може да се види навсякъде в жената: от начина, по който се държи до избора й на аксесоари.

13. Спортни крака
Краката са най-привлекателната част от женския силует. Изглеждат по-естествено във фитнес залата или в парка, докато дамата бяга. Това е още една причина да прекарвате повече време в тренировки.

14. Лунички
Луничките изглеждат много женствено, в същото време носят нещо детско и отиват на повечето жени. За съжаление много момичета често се опитват да ги премахнат и ги приемат за недостатък.

15. Естествен грим
По-силната част от човечеството харесва естествената красота, а не слоеве пудра и фон дьо тен. Жените, които знаят това, поставят дискретно тънък слой ВВ крем на лицето, спирала на миглите и дискретен гланц, все едно са без грим.

16. Очила
Очилата придават на жената строгост и недостъпност, които привличат мъжа като магнит. А и този поглед над очилата…

17. Искрена широка усмивка
Много момичета се страхуват, че широката усмивка не им отива. Всъщност тук грешат: Всички мъже обожават жени, които изразяват емоциите си свободно и открито. 

Милена Зънзова
Милена Зънзова Отговорен редактор
Новините днес