Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Характерът на мъжете може да бъде разкрит по формата на устните

09 ноември 2023, 12:05 часа

Изучавайки чертите на лицето на мъжа в началото на срещата, жените винаги се стремят да разгадаят неговия характер и да разберат неговите тайни. Астрологичните наблюдения, свързани с формата на устните на мъжа, могат да помогнат за определяне на неговия характер и тайни възможно най-точно.

Слънце

Слънчевите устни са удължена форма, която леко се разширява в средата на лицето. Собствениците на този тип устни обичат да бъдат център на вниманието и са много популярни сред жените. Спечелването на сърцето на такива мъже може да бъде трудна задача.

Луна

По-пълните, не толкова добре очертани устни, наподобяващи луната, са по-чести при емоционалните и избухливи мъже. Такива хора могат да бъдат чувствителни и срамежливи, така че понякога жените ще трябва да поемат инициативата за срещи в свои ръце.

Какво казват чертите на лицето за нас

Меркурий

Тънките устни с неясен контур, като Меркурий, показват хитрост и непостоянство. Когато се срещат с такива мъже, жените ще трябва да бъдат бдителни и внимателни, тъй като такива натури могат да бъдат непредсказуеми.

Венера

Чувствените дъгообразни устни, подобни на Венера, принадлежат на мъжете, които са готови да експериментират в любовта. Те обаче не винаги поемат инициативата, така че жените ще трябва да поемат инициативата в отношенията по-често.

Марс

Смели и силни мъже с тънки и свити устни, като Марс, често могат да бъдат в състояние на емоционално напрежение. Те също могат да бъдат безкомпромисни собственици, наблюдаващи поведението на другата си половина.

Юпитер

Големите устни с ясен контур, подобни на Юпитер, показват характера на ловец. Такива мъже имат самочувствие, обичат да са център на внимание и имат страст. Лесно се вписват в компанията и често пренебрегват чуждото мнение.

Какви черти на лицето издават успешните мъже (ЧАСТ II)

Сатурн

Бледите и тънки устни, характерни за Сатурн, показват меланхоличен характер и несъвместимост с весели партита. Такива хора предпочитат по-спокоен начин на живот и могат да бъдат подходящи за жени, които също ценят уединението.

Уран

Средните устни с ясен контур, като Уран, показват идеален характер. Такива мъже са подходящи за онези жени, които търсят истински приятел и са готови за дългосрочна връзка.

Нептун

Отпуснатите и неравни устни, представляващи символа на Нептун, характеризират мечтателните и мили хора. Имат висока общителност и способност да намират общ език с различни хора. Такива мъже обикновено са много популярни и наивни.

Плутон

Ако долната устна е малко по-голяма от горната, това може да показва ревнив, обидчив и ядосан характер на мъжа. Според астролозите трябва да се пазите от хора с такава физиономия, тъй като те могат да внесат негативни аспекти в живота на другите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес