Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Големият любовен хороскоп за 2021 година (ЧАСТ 1)

21 декември 2020, 10:35 часа

Нямаме търпение да оставим 2020 година зад гърба си и да посрещнем 2021 с нови надежди, мечти и любовни трепети. Ако се чудите какво ви чака през 2021 година в любовта, днес ще ви подскажем какво предстои!

Овен: През 2021 година можете да очаквате всичко от любовта. Имате нужда да покажете чувствата си, някой да ви забележи и да направите чудеса в личния си живот, които отдавна чакате. Ще имате много различни периоди през годината, което може малко да ви умори. Възможно е дори да смените два партньора, но това ще бъде за добро. Вторият човек, който ще се появи в живота ви, ще остане там и няма да има намерение да бъде никъде другаде. Очаква ви началото на нова и здрава връзка, а от вас зависи да я направите любов за цял живот. Бъдете уверени в себе си и ще постигнете чудеса в любовта.

Телец: За Телците годината ще е наситена с много любов, много вълшебни моменти и случки, които са гледали само по филмите. Време ви е да бъдете обичани, както подобава и да не се налага да се молите за нечия любов. Вярвайте, че заслужавате най-доброто и то ще се появи още през пролетта. Не слушайте какво ви казват другите, действайте според това, което сърцето ви нашепва – само така ще сте щастливи и ще успеете да се насладите на приказната връзка, която ви предстои в началото на лятото.

Близнаци: За Близнаците предстои малко трудно начало на годината. Много е вероятно да се разделят с партньора, с когото са в момента и то решението ще е изцяло от тяхна страна. Просто ще осъзнаят, че това, което търсят в любовта, не могат да го открият в сегашния си партньор. Освен това ще се появи друг човек, който ще ги привлече толкова силно, че няма как да устоят на химията, която усещат. Време е за нова крачка – бъдете смели и ще видите, че любовта обича смелите и дава щастие на тези, които знаят какво искат от живота.

Рак: За Раците 2021 година ще бъде незабравима! Още в началото на годината ще научат новина, която ще промени изцяло живота им и ще ги направи най-щастливите хора на света. Ще научат, че ще стават родители и щастието, което ще изпитат, няма да може да се сравни с нищо друго. 2021 е перфектната година за създаване на семейство, затова бъдете спокойни, че бебето ви идва в правилен период, а вие ще сте напълно готови за тази голяма крачка. Не се тревожете за нищо, а се радвайте на любовта, която имате и това, което сте създали с нея.

Лъв: За Лъвовете е време да се отърват от всички минали връзки, чувства и емоции, които ги дърпат назад. Време е да погледнат напред, да видят какъв човек имат до себе си и да оценят това, което Съдбата им е подарила. Най-интересното, което ще се случи на Лъвовете през 2021 година, ще дойде през един страхотен късен есенен ден – ще получат предложение за брак. Честито, Лъвове, време ви е да направите следващата крачка и повярвайте ни, ще се почувствате на седмото небе от щастие. Любовта трябва да се изживява пълноценно и никога да не стои само на едно и също място.

Дева: Не мислете, че любовта ще ви подмине през 2021 година. Най-накрая ще осъзнаете, че близо до себе си имате човек, без когото не можете да живеете и е време да предприемете някоя по-голяма стъпка, за да не го изгубите. Не се бавете много, защото има някой, който много иска вашата половинка за себе си и вие трябва да сте тези, които ще запазят любовта си. Бъдете смели в решенията си, за да не изпуснете сродната си душа.

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК :)

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес