Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гарван на прозореца, или знаците, които ни подсказват бъдещето

24 ноември 2021, 12:50 часа

Птиците са чести гости на первазите и балконите. Живеейки рамо до рамо с човек, те не се страхуват от присъствието на хората, търсейки нещо годно за консумация. Въпреки това народната мъдрост казва, че птиците носят важни новини, поради което е толкова важно да следите тяхното поведение.

Не всеки може да види горска птица на прозореца си, но гарваните често летят до домовете си в търсене на храна, топлина или материал за гнезда. Те също са любопитни птици и могат да задигнат нещо блестящо от балкона ви. Експертите препоръчват да се запознаете с народните знаци, за да разберете какво точно обещава дивата птица, кацнала на прозореца ви.

Според поличбата гарван, който каца на перваза на прозореца и внимателно го разглежда, обещава бързи разходи. Парите могат да бъдат изразходвани за неща, от които се нуждаете, или безполезни предмети, както и за откраднати или изгубени такива. След такава среща трябва да се погрижите за финансите си и да бъдете внимателни и предпазливи.

Според легендите птица, която дълго време седи неподвижно на перваза на прозореца, обещава тъжни новини. Те могат да се отнасят както към любимите хора, така и към делата на работното място. Често присъствието на птица показва предстоящо заболяване на един от членовете на семейството или обостряне на хронични заболявания.

Птица, която долита до прозореца и се държи неспокойно, според суевериятаа показва дребни проблеми и последващи разходи. Това може да бъде загуба на вещ или случайна повреда на чужда собственост, като вие трябва да заплатите за причинената щета.

Гарван, кацнал на перваза на прозореца и удрящ клюна си в рамката на прозореца, показва предстоящи промени в живота. Няма да успеете да им повлияете, а суеверието казва, че човек, който види такъв знак, трябва да се примири със случващото се и да приеме съдбата си.

Ако птицата влита в прозореца, удряйки го, тогава според знаците на домакинството ви очакват неприятности. Можете да ги неутрализирате, като помогнете на гарвана или шепнете думи на съчувствие след нея.

Птица, блъскаща стъклото с клюна си, често се превръща в пратеник на предстояща романтика. Едва ли ще се развие в сериозна връзка, но ще бъде страстна и запомняща се. Трябва да се страхувате, само ако врана почука на прозореца на семейна двойка. В този случай не е изключено предателство  от страна на един от партньорите им.

Гарваните са невероятни птици. Те са мъдри и любопитни, така че появата им на прозореца не винаги означава неприятности или проблеми. След като проследите  поведението на птицата, ще стане ясно дали е пристигнала с новини, или просто има нужда от почивка, храна или нещо интересно я е привлякло.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес