Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кои са щастливите числа за всяка зодия

13 август 2023, 12:46 часа

Често ли сте виждали 11:11 напоследък? Може би това е просто вашето щастливо число.

Когато става въпрос за отгатване, често разчитаме на това, което смятаме за нашето щастливо число. Е, нищо лошо, но наистина да знаете какво точно е вашето щастливо число или щастливото число за всяка зодия има своите предимства.

Овен

Въпреки че Овните са създатели на собственото си богатство и съдба, това тяхно богатство може да набъбне, ако имат своето щастливо число или числата са до тях. Така че според експерти нумеролози, щастливите числа за Овен са 6, 24 и 64. Арианците обаче трябва да се уверят, че не използват тези числа за хазартни цели.

Телец

Щастливите числа за Телец са 6, 11 и 17. Ако виждате тези числа често в ежедневието си, това означава, че сте благословени с положителна енергия и по този начин продължавате да правите това, което сте трябва. Тези щастливи числа, според нумеролози, също могат да помогнат за увеличаване на вашия професионален успех. Нумеролозите обаче предупреждават също, че не бива да се разчита на късметлийските числа според зодията. Комбинацията от интелект и късмет е това, от което се нуждаете, за да успеете.

Близнаци

Наистина е трудно да се извади щастливо число за Близнаци. Това е така, защото тези хора не обичат да стоят в график за дълго. Следователно точно както те променят личността си с времето, техните щастливи числа също се променят. Засега обаче най-щастливите числа за Близнаците са 3, 5 и 10.

ТОП 5 на най-земните зодиакални знаци

Рак

Раците се ръководят от емоциите си и вземат решения според тях. Според астролози 24 от който и да е месец е много щастлив за Рак да започне каквато и да е работа. Освен 24, други щастливи числа за Рака са 1 и 58. Тези числа помагат на Рака да контролира емоциите си. Ако виждате тези числа често, това е знак, че нещата ще се променят за вас. 24 е късмет за всяко нещо, свързано с любовта.

Лъв

Щастливи числа за Лъв е всичко, което има 9, като най-благоприятните числа са 9, 19 и 49. Числото 9 се свързва с девет богини. Ето защо хората от зодия Лъв също са благословени с женска енергия. Тези енергии правят Лъвовете по-добри в комуникацията, чувствеността и смирението.

Дева

Девата принадлежи към елемента Земя. Като земен елемент, те се влияят от собствените си действия, а също и от действията на другите. По този начин те често се опитват да балансират заобикалящата ги среда, докато се придържат към разума си. И за да им помогнат в това са щастливите числа за Дева – 0, 14 и 49. Ако започнете нещо според тези числа, това ще ви помогне да оформите обкръжението си за добро. С две думи, вие ще имате силата във и от външния свят. Това е магията на щастливото число за всяка зодия.

Везни

Везните копнеят да намерят баланс във всичко, което правят. Така всяко двуцифрено число с една и съща цифра (11, 77, 88, 99, 66) е много щастливо за тях. Въпреки това, когато става въпрос за едноцифрени числа, числата 8 и 2 са благоприятни за Везни, според астролози. Ако правите нещо, докато държите тези числа в задната част на главата си, е по-вероятно да успеете в него.

Скорпион

Скорпионите са склонни да бъдат много любопитни и тревожни за живота. И числата наистина могат да им помогнат да премахнат това безпокойство. Щастливите числа за Скорпиона са 5, 18 и 69. Освен това, тъй като Скорпионите са общителни и екстроверти, тези числа трябва да се имат предвид и по време на пътуване. Например, казва се, че да видите 18 преди да пътувате е късмет, тъй като това е знак от планетата Слънце.

Стрелец

Стрелците са потайни. Обичат свободата и имат силна енергия. Често обаче им е трудно да изградят дълготрайни връзки. И дори да го направят, тази връзка няма да е нищо повече от „просто приятели“. Така че това, което трябва да направи един Стрелец, който има отношение към всичко това е да се опита да намери някой, чиято рождена дата е 5, 7, 15 или 28, тъй като това са щастливите числа за Стрелец.

Козирог

Родените в зодия Козирог ще постигнат успех, ако ги държат заобиколени от числата 3, 5, 14 и 95. Правете здравни упражнения, особено когато тиктакането на часовника е на някое от тези числа (Напр.: 5:14 сутринта); ще ви помогне да подредите по-добре чакрите си. Такива времена също правят всеки вид сесия по-продуктивен от всякога.

Кои зодии имат най-силна жажда за мъст?

Водолей

Водолеите са склонни да крият добре емоциите си. Но наистина ли искат това? Е, както всеки един от нас, те също търсят малко глезене, любов и грижа. И познайте кой може да им позволи този лукс? Е, това би бил всеки, който има 2, 17 в рождената си дата. Други щастливи числа за Водолея са 77 и 35.

Риби

Родените в Риби могат да имат сами положителни резултати, като избират от числата 5 и 7. Също така, числата, които се равняват на тези числа, като 15, 36, 21 и т.н., са щастливи за Риби. Тези числа ще ви помогнат в борбата с негативните енергии. Също така, фактът, че са малко материалисти по природа, купуването на нещо в моменти, които имат тези числа, е благоприятно. Не трябва обаче да купувате нито един продукт в количество от пет или седем наведнъж.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес