Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какви тайни крие телефонният номер и какво може да разкаже за собственика

06 септември 2023, 22:33 часа

Изглежда, че всеки от нас получава прост и напълно произволен ред от числа. Но нумеролозите са готови да спорят. Те са убедени, че инциденти няма.

Какво казва телефонният номер за вашия характер?

Сумата от последните седем цифри ще покаже какъв ефект ще има този телефонен номер върху личността на човека, който го притежава.

Ако сборът е 1 или го има в телефонния номер, това са лидерски качества. Значи вие сте човек, който може да води другите.

Числото 2, получено чрез събиране на цялото число, помага за установяване на контакти и разрешаване на конфликти. Значението му може да варира: човек или миротворец, или дипломат.

3 отговаря за области като креативност и дружелюбие. Нумерологията насърчава такива хора да творят по-нататък и да не спират.

Какво е нумерологията и как датата ни на раждане ни дава информация за нас и живота ни?

Четворката дава на човек такива качества като самоувереност, самодисциплина, способност да организира хората и добро количество енергия. Четворката е императорска карта, тя естествено носи всички произтичащи от това последствия.

Петицата обикновено означава човек, който може да бъде добър мениджър. Ако видите общо числото 5, това е знак за добра комуникация. Такива хора могат да се занимават с търговия.

6 помага на човек на емоциите или човек на любовта. В нумерологията числото шест означава семейство, мир, вътрешна хармония.

Седем обозначава качеството на мъдрец, значително засилва интуицията, има известен мистицизъм. Според някои тълкувания числото 7 сигнализира за помощта от ангели.

8 е кодът за бизнесмен и добър приток на пари. Тя дарява собственика със следните качества - усърдие и чувство за дълг, помага за придобиване на материално богатство.

Деветката дава на човек способността да бъде учител, да предава знания. Дава увереност, късмет, помага за активност.

Значението на числата в нумерологията: Разберете тайните на вашата дата на раждане

Както казахме по-рано, заслужава да се обърне специално внимание на двойствеността. При събирането е важно да се стигне до едно просто число от 1 до 9. Но нумерологът Елена Гамаюн прави специален акцент, като казва, че понякога трябва да се разглеждат отделно получените дублирани числа. Например, ако добавката излезе 11, 22, 33 и 44.

Ако се окаже 22, двойката дава на собственика на телефонния номер наличието на енергия, което е най-важното нещо в човешкия живот. Двойната енергия ще накара всеки да премести планини.

Числото 33 според експерта подхожда на по-креативни хора. Помага за намиране на брилянтни решения, не само в изкуството, но и в бизнеса, развива добре женската енергия.

И числото 0. В резултат на добавянето е малко вероятно да успеете, разбира се, но не трябва да забравяте за това. Ако числото ви има много нули, особено в един ред, се смята, че това е космическа дупка, през която изтича енергия.

И ако при добавяне първо сте получили числото 11, тогава нумерологът бърза да ви напомни, че единицата е водещото число. Ако има няколко от тях подред, това качество само ще се подобри.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес