Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Екипът на Роро Кавалджиев продължава неговата дейност

16 март 2017, 11:26 часа

Екипът на Роро Кавалджиев продължава всички дейности, започнати и развити от ТВ водещия през последните години. Първата стъпка вече е в действие с организирането на мартенско издание на поредицата събития Gaming Knights.

Събитието ще се проведе тази неделя в клуб Mixtape 5 в подлеза на НДК и ще продължи от 11 до 19 ч. Организаторите обещават, че ще направят всичко по силите си то да е на нивото, което Роро е изградил с близо тригодишната история на Gaming Knights и NEXT TV.

„Ще има турнири, награди, музика и срещи с известни YouTuber-и, точно както той ни е учил“, обещават от екипа.

Много от хората, продължаващи завета на Роро, са част от екипа от самото начало на NEXT TV, а някои – и отпреди това. Други пък са в проекта от едва 2 месеца, но и те са категорични, че чувстват водещия като дългогодишен приятел – от една страна заради неповторимите му дружелюбност и положителна енергия, а от друга – заради геймърските му предавания отпреди години в ММ и ББТ, с които израстна цяло поколение.

„Безкрайно съм щастлив да видя един прекрасен, всеотдаен и сплотен екип, който продължава делото му. Роро завинаги ще бъде в сърцата и мислите ни и в негова чест даваме най-доброто от себе си“, казва Алекс Кавалджиев – брат и колега на ТВ водещия.

Освен тазседмичното събитие със състезания по FIFA 17 и League of Legends, екипът се надява тази година да може да сподели още добри новини във връзка с осъществяването на една от големите мечти на Роро Кавалджиев. Казват, че засега нямат право да издадат същината, но гарантират, че тепърва ще има какво да се види.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес