Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ежедневни рокли – актуални модели, с които ще изглеждате страхотно и ще се чувствате перфектно

04 май 2020, 12:46 часа

Ежедневната рокля в никакъв случай не трябва да е строга или скучна, а дори точно обратното – тя следва да предизвиква интерес и да не отстъпва по елегантност на официалния тоалет. Помолихме стилистите да ни информират малко по-подробно какви са най-свежите и най-модни модели ежедневни рокли за предстоящото лято. Ето и техните съвети.

Актуалните ежедневни рокли 2020 са стилни и универсални. Предпочитани са моделите, които имат по-семпла кройка, които на практика могат да бъдат допълнени от всевъзможни аксесоари. Материите  са различни, като превесът е на естествените материи, нежни и внимателни към женската кожа.

Ежедневни рокли с къс ръкав

Едноцветна дамска модерна рокля с V-образно деколте, във винтидж стил

Те са отличен вариант за лятото, а през по-хладните утрини може да ги съчетаете с някой ефектен пуловер, който по-късно да свалите. Подобни рокли са отличен вариант за офиса и идват в разнообразни материи, така че всяка дама може да избере според своите предпочитания. Идеята е да се чувствате комфортно, например на работа, докато вършите ежедневните си задължения или просто сте излезли на разходка с приятели.

Ежедневни рокли за офиса от ree.bg

Раирана дамска дълга лятна рокля, нова колекция

В новите колекции деловите облекла са представени от много деликатни и същевременно стилни модели, подходящи за всяка бизнес дама. С тях ще може да демонстрирате едновременно елегантност и известна строгост, а това е чудесна комбинация, която ви дава психологическо предимство пред бизнес партньори и колеги.

Актуални цветове и щампи

Дълга дамска рокля

Модните ежедневни рокли идват в изобилие от цветове и щампи. Ако предпочитате пъстротата, със сигурност има достатъчно модели, които да привлекат вниманието ви. Роклята следва да е в хармония с фигурата и темперамента ви. Дизайнерите са категорични, че дамите, които искат да прикрият някое и друго килце в повече, не следва по никакъв начин да се ограничават единствено с носене на рокли в тъмни материи. Добре подбраните цветни съчетания също могат да коригират визуално фигурата и да я направят да изглежда по-стройна. Така че, разгледайте най-новите колекции ежедневни рокли и си изберете някой удобен и едновременно ефектен модел.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес