Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 26 АВГУСТ

26 август 2021, 06:15 часа

Овен

Не се отказвайте, овни, защото нещата изглеждат по-различни, от колкото всъщност са. Дръжте на своето!

Телец

Падате си по треньора си от фитнеса? Или по някой колега? Флиртувате с всички с лекота, само бъдете сигурни да не подвеждате никого.

Близнаци

Обмисляте и задълбавате прекалено много, а през този сезон нищо не е каквото изглежда. Носете се по вълната на любовта, скоро всичко ще ви се изясни.

Не споделяйте тайните си на тези 5 зодии, ако искате да си останат тайни!

Рак

Подарете нещо хубаво на половинката си или ги изненадайте с хубава вечеря. Тези “малки” на пръв поглед неща, правят отношенията ви това, което са.

Лъв

Интиуцията ви говори по-силно от всички думи на света - вие флиртувате и изливате сърцето си с лекота и това ще ви заведе към отдавна мечтано място.

Дева

Правете по-практични избори този път, деви. Не всичко е облечено в рози и романтика. Понякога е нужно да вкараме малко логика, дори в личните си отношения.

Везни

Определено не сте играч, който сменя половинките в леглото всяка вечер, но определено се заигравате в този период. Насладете се на тази нова за вас игра.

Скорпион

Държите любовта си под ключ, скорпиони, но защо? Отпуснете се и си позволете да изпитате чувства, от които отдавна ви е страх.

Стрелец

Сърцето ви говори и иска нещо, но разбира се зависи изцяло от вас, дали ще посегнете да си го заслужите и вземете. Никой няма да ви дойде наготово, стрелец, независимо колко сте чаровни се изискват важни разговори и въпроси.

Козирог

Винаги виждате логиката зад нещата, но този път е време да използвате емоциите и интуицията си, козирози.

Тези зодии ВИНАГИ имат нужда от план за действие

Водолей

Водолеи - един път се живее. Ако днес си кажете “Ами ако…”, след няколко години ще си го повторите отново и този път ще е със съжаление.

Риби

Днес може да изпитвате леко объркване в чувствата си, но не се поддавайте. През втората половина на деня ще ви се изясни всичко.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес