Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 23 АВГУСТ

23 август 2021, 06:15 часа

Овен

Действията ви до голяма степен ще определят настоящето и бъдещето ви. По отношение на личния си живот се старайте да съхраните високата си проницателност.

Телец

Отделете малко време за себе си и обърнете внимание – не на това какво сте постигнали или какво притежавате, а как се чувствате сами със себе си. Ако си дадете честен отговор, в бъдеще може да промените живота си към по-добро.

Тези зодии винаги се страхуват от последствията

Близнаци

Днес ще бъдете по-емоционални и може да реагирате прибързано в някаква ситуация. Възможно е да се обидите от нечии думи, но пък едва ли ще го мислите дълго – скоро всичко ще си бъде нормално.

Рак

Днес има риск да не ви разберат, когато се опитате да обясните нещо. Ако наистина искате да убедите някого в правотата си, трябва да говорите разбираемо и да се опитвате да се поставяте на мястото на другия човек. Заемете ли позицията „аз знам всичко, а ти не разбираш”, трудно ще стигнете до компромис.

Лъв

Днес вършете домашни дела, посветете се и на хората, с които живеете. Може да си позволите по-дълга почивка. Добре ще ви се отразяват водните процедури и заниманията с йога.

Дева

За да не направите грешка, не се подвеждайте по гръмки обещания и мислете, преди да действате. Ако не успеете да свършите нещо както сте планирали, не се ядосвайте – и утре е ден.

Везни

Не изпадайте в крайности, избягвайте да влизате в конфликти с тези, които ви заобикалят. Първо мислете, а след това говорете и действайте.

Скорпион

Ако днес изпълнението на нещо зависи най-вече от вас, няма да има сила на света, способна да ви спре – ще имате много енергия и ентусиазъм и по всяка вероятност бързо ще постигате резултати. Повечето от вас и без това са изпълнени с кураж, но днес ще бъдете още по-смели – до степен, че има риск дори да избързате.

Стрелец

Днес може да осъществите онова, което сте замислили – ще имате много енергия и ентусиазъм. В личен план денят също ще е особено благоприятен – ще имате добро настроение, което никой няма да успее да помрачи.

Козирог

Следвайте интуицията си, винаги когато искате да вземете решение. Добро време за занимания с изкуство, за медитации, за йога, за плуване или водни процедури.

Кои зодии са най-големите грешници от зодиака?

Водолей

Ако днес искате да се разбирате добре с околните, ще трябва да положите повече усилия. Ще отстоявате своята позиция на всяка цена.

Риби

Колкото по-отворени сте за нови идеи днес, толкова по-добре за вас. Може да срещнете човек, който да ви вдъхнови, или да се видите с приятел, с когото да споделите какво ви вълнува. През днешния ден не се ограничавайте до познатите неща – така ще се лишите от удоволствието да преживеете приключение.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес