Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 21 АВГУСТ

21 август 2021, 06:15 часа

Овен

Махнете всички емоции, които ви натоварват и дори ви карат да изпитвате някаква вина от себе си. Правилният човек до вас не би трябвало да ви кара да изпитвате подобни чувства към отношенията ви.

Телец

Имайте предвид, че докато за някои хора вашата "алфа" страна може да е секси, други ще се опитват да ви предизвикват и да изпробват границите на търпението. И вашето, и тяхното. Намерете баланса между желанието да командвате и изкуството на компромиса.

Близнаци

Венера буквално танцува през знака ви, а вие не се възползвате достатъчно от това. Привличате с лекота и омайвате всеки, който насочи погледа си към вас. Сега е моментът, близнаци! Вземете това, за което копнеете.

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

Рак

Чувствата ви се задълбочават, но вие нямате представа какво да правите с тях? Оставете се по течението, но това не означава да сте апатични. Повярвайте на емоциите си и направете това, което интуицията ви ви казва. Колкото и да е трудно понякога.

Лъв

Използвайте целият този огън в себе си, лъвове. Страстта, романтиката и чара са ви таланти, които ако канализирате в правилната посока, ще сбъднат и най-смелите ви мечти.

Дева

Да, концентрирайте се върху многото работа, която имате. Не оставяйте нищо недовършено. Но също така намерете начин да приоритизирате и вниманието на половинката си, защото някой има нужда от вас.

Везни

Флиртувате дори и на сън през този период, везни. Внимавайте само накъде насочвате мерника си, защото може да привлечете човек, който не е за вас.

Скорпион

Вглеждате се в себе си и започвате да си давате сметка за много неща. Обвързани или не, днес е добър ден да преоцените положението си и защо е такова.

Стрелец

Време е за онзи разговор, стрелци. Дали ще е на живо или онлайн - това няма никакво значение. Трябва да обмислите добре какво ви спира да се протегнете повече към човека, когото желаете и да си поговорите с него искрено. Вероятно старият ви опит ви прави по-страхливи, но този път ще останете изненадани. Просто бъдете смели.

Козирог

Започвате да гледате на нещата от друга перспектива и о, каква изненада, реалността ви започва да се променя. Когато излезете от зоната си на комфорт, дори въздуха е различен. А в момента той мирише на романтика.

Това са 4-те зодии, които се държат коренно различно, когато се влюбят

Водолей

Днес виждате нещата в перспектива. Както физическите, така и емоционалните. Има шанс да се почувствате разклатени и несигурни точно заради това, но не се плашете. Човекът до вас е готов да сподели всяка ваша емоция и да работи с вас по тези проблеми.

Риби

Избягайте от битовизма си риби и се потопете във вашия вътрешен хаос. Там ще намерите всички липси и причини, поради които сте решили, че не ви се получава на любовния фронт. 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес