Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 15 АВГУСТ

15 август 2021, 06:15 часа

Овен

Днес трябва да се концетрирате и да подредите стратегията си. Ще се откажете ли или ще натиснете педала на газта за вашия (потенциален) любим до долу?

Телец

Поддържайте баланса! Ако днес успеете да лавирате безпроблемно между задачите, семейството, приятелите и личното удоволствие, ще срещнете любовта някъде по средата.

Близнаци

Денят е подходящ за поглед навътре и обръщане на повече внимание на хората от семейството ви. Не се опитвайте да огреете навсякъде. Малки стъпки и малки жестове.

Жените от тези зодии имат нужда от постоянни комплименти

Рак

Не позволявайте на семейството си да влияе на отношенията ви с партньора и желанията ви. Вие сте тези, които ще бъдат във връзка с този човек и най-добре го познавате от всички. Вярвайте на интуицията си.

Лъв

Ключово през този период е да намерите баланса между здравословния начин на живот, забавленията и работата. Докато нагаждате това, любовта ще застане на пътя ви, впечатлена от старанието.

Дева

Болезнено много искате да останете в зоната си на комфорт, но интуицията ви подсказва нещо друго. Послушайте я!

Везни

Днес бъдете с отворени сърце и ум, защото нещата няма да се случват точно така, както сте ги планирали. Очаквайте неочакваното и не се отказвайте от нещо, само защото не е това, което сте си представяли.

Скорпион

Дълбоки, емоционални и страстни сте в този период, скорпиони и сте готови за още и още. Поддържайте динамиката, но не излизайте извън контрол.

Стрелец

Знаете какво трябва да се случи, но за момента държите нещата само за себе си. В което няма нищо лошо. Просто не се отказвайте.

Козирог

Днес изпитвате нужда да сте част от нещо по-голямо и повече хора. Не се стеснявайте, точно там ще намерите нужното.

Това са ЗОДИИТЕ, които искат и могат да покорят света

Водолей

Поемете инициативата, водолеи. Не чакайте нещата да се случват от самосебе си, а действайте!

Риби

Днес искате да прекарете целия ден с половинката си. Въобще не го обмисляйте, а просто направете това, което знаете, че ще ви хареса.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес