Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 14 АВГУСТ

14 август 2021, 06:15 часа

Овен

Ще се изненадате колко помощ и добри съвети можете да получите от приятелите си. Пробвайте да разчитате на тях.

Телец

Не се оставяйте да потъвате в мисли, независимо дали сте сами или обвързани. Пуснете се по течението.

Близнаци

Използвайте интуицията си днес, близнаци и се изяснете със себе си дали ще съберете смелост да пристъпите към вашия човек, или нещо ви се струва развалено?

За какво най-често се карат зодиите, които са семейни

Рак

Не си играете празни игрички и очаквате същото от партньора си. Не правете компромиси с чувствата и връзката си.

Лъв

Имате нещо за казване, лъвове? Тогава го кажете! Ефектът ще е много по-голям ако проговорите, вместо да мълчите и да чакате провидението.

Дева

Днес се чувствате повече себе си от всеки друг път. Насладете се на момента и оставете и на тези, които си падат по вас да го направят.

Везни

Да сте емоционални не ви прави слаби, а отворени към хората срещу вас. За да ви обичат, трябва да дадете възможност за това.

Скорпион

Ако се чувствате потъващи в миналото, не слагайте повече напрежение над ситуацията. Излезте някъде навън, там може да срещнете късмета си.

Това са ЗОДИИТЕ, които искат и могат да покорят света

Стрелец

Падате си по някого и колкото и да се опитвате да игнорирате това, сърцето си иска своето. Наистина ли ще позволите на глупавите си предубеждения да изпуснете връзката на живота си?

Козирог

Някой е далеч от вас и вие сте развълнувани, но в същото време не искате да го доближавате от страх. Кое е най-лошото, което може да се случи, козирози? Бъдете смели.

Водолей

Заредени сте със страшно много страст и любов днес, водолеи. Отдайте цялото това внимание върху половинката си, ще ви се отплати двойно.

Риби

Дръжте очите си на наградата, риби. Тя ви очаква с вълнение и няма търпение да я грабнете. Просто направете нужните стъпки.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес