Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен любовен хороскоп за днес, 13 АВГУСТ

13 август 2021, 06:15 часа

Овен

Напълно сте наясно с нуждите на партньора си и точно това е нещото, което ви притеснява. Вместо да се забивате в собствената си глава, просто поговорете с тях.

Телец

Ако се преуморявате в опита си да сте перфектни и да изчистите всичко, по-добре спрете. Понякога е по-добре да замълчите, отколкото да изприказвате куп глупости.

Близнаци

Днес осъзнавате това, което вече знаете, че ако те не искат нищо дългосрочно, значи не са за вас, защото вие имате нужда от здрави основи.

Това са ЗОДИИТЕ, на които паметта често им изневерява

Рак

Вие не сте миналото си, раци и можете да се променяте всеки ден, колкото искате и да ставате по-добри. А човекът срещу вас определено вижда новия силен рак, който го гледа.

Лъв

Лъвове, не позволявайте на егото и странните си принципи да застават между вас и половинката ви. Запомнете, че е по-добре да сте добри, отколкото прави.

Дева

Изпитвате страст и желание за любов, но в същото време сте безкрайно неуверени в себе си и качествата си. От това няма никаква полза, деви и вие знаете, че не е вярно!

Везни

Днес сте особено емоционални и готови да споделяте всичко в душата ви. Давайте! Ще ви се отплати.

Скорпион

Не носете целия багаж сами, скорпиони. Да имате половинка означава да си делите и тежестите. А човекът срещу вас определено иска да помогне.

Стрелец

Стрелци, вашето емоционално щастие е със сигурност по-важно от социалния ви статус. Криете се от възможността за романтични отношения, които стоят срещу вас, но от днес дори на вас ще ви е трудно да продължите да ги държите в сянка, защото знаете, че го искате и че ще си заслужава.

При тези зодии скандалите завършват щастливо

Козирог

Работите много напоследък, козирози, но това е само, за да игнорирате чувствата си и ситуацията, в която се намирате. Не можете да бягате вечно, запомнете го.

Водолей

Чувствата ви са единствената валидация, от която имате нужда за романтичните си отношения, водолеи. Не позволявайте на никого да влиза под кожата ви.

Риби

Разбира се че заслужавате всичко това, риби, но и много отгоре. Не оставяйте лошите мисли да тровят съзнанието ви и да ви дърпат назад!

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес