Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 17 септември

16 септември 2016, 21:48 часа

Овен

Тази събота моралните ви качества ще изпъкнат над всичко друго. Не че по принцип не е така, но в този момент, това ще е силно изразено. Запазете спокойствие и не прекалявайте в това отношение. Не забравяйте да поздравите именниците!

Телец

Дошло е време да действате, дори и да не знаете точно по какъв начин. Всичко ще се избистри малко по-късно. Следобеда намерете време за себе си или се обадете на най-близкия си приятел, за да прекарате деня заедно. Не забравяйте да поздравите именниците!

Близнаци

Събитията имат неприятното свойство да се случват със скорост, която те искат без да се съобразяват с вашите планове и желания. Днес всичко ще се случва толкова бързо, че едва ли ще успеете да разберете, какво става. Не забравяйте да поздравите именниците!

Рак

Днес не се опитвайте да се бъркате в чуждите работи, защото желанието ви да помогнете едва ли ще бъде оценено подобаващо. Можете да се опитате да дадете някакъв съвет, но не настоявайте. Не забравяйте да поздравите именниците!

Лъв

Днес можете да бъдете напълно искрени с всички. Няма да ви се наложи да се измъквате от някакви словесни мрежи, така че просто можете да обявите това, което ви е на сърцето. Няма да има някакви особени усложнения от изказването на личното си мнение. Не забравяйте да поздравите именниците!

Дева

Днес звездите ще са благосклонни към тези, които са решителни и не губят вярата си в това, че може да се случат и по-добри неща. Опитайте и ще видите, че всичко може да стане дори по по-добър начин, от колкото сте си го представяли! Не забравяйте да поздравите именниците!

Везни

Днес вероятно ще се наложи да защитите някого срещу сили, които многократно надвишават вашите. Когато всичко свърши благополучно, в никакъв случай не пропускайте да подчертаете вашия принос. Не забравяйте да поздравите именниците!

Скорпион

През този ден преди да разрушите, каквото и да било, първо помислете, какво ще построите на негово място. Съгласете се ,че не е приятно да живеете в руини без да знаете, какво да построите на тяхно място. Не забравяйте да поздравите именниците!

Стрелец

Тази събота се опитайте да си спомните за всички хора, които са ваши приятели или са били такива. Вероятно при всичките грижи и проблеми вие сте забравили за тях. Сега е точния момент да си ги припомните. Не забравяйте да поздравите именниците!

Козирог

Днес много важно ще е да си изясните, от какво точно се нуждаете и след това нещата ще са далеч по-лесни. В този момент пред вас ще се появят някои шансове, които не трябва да пропускате. Не забравяйте да поздравите именниците!

Водолей

Днес е възможно у вас да се прояви някаква склонност да си усложнявате живота и то без никаква причина. Няма нищо по-уморително, от постоянното чувство за дискомфорт. Гледайте на нещата по-спокойно, защото със сигурност имате по-малко причини да се притеснявате, отколкото ви се струва. Не забравяйте да поздравите именниците!

Риби

През този ден ще е по-добре за вас да стоите настрана от големи струпвания на хора. В противен случай има голяма вероятност да попаднете в ситуации, които определено не са ваши. Ако попаднете в такава ситуация, ще ви е трудно да не вземете участие. Не забравяйте да поздравите именниците!

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес