Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десет сладки снимки, които показват силата на обичта в животинския свят

31 август 2020, 13:30 часа

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните"

Тези думи на великия Джордж Бърнард Шоу са актуални и днес. Сякаш във времето на социалните технологии и възможността да станем все по-свързани, ние загубихме способността да се сближаваме и социализираме. Прекарваме все по-малко време с близките си хора, чуваме се все по-рядко, а дори писането и поддържането на връзка става през студената и стерилна среда на онлайн чатовете. В такива моменти, може би е добре наистина да вземем пример от представителите на животинския свят. В тази статия сме подбрали десет прекрасни кадъра, които показват силата на обичта при животните. 

Искрено се надяваме те да стоплят сърцето ви и да ви накарат да се усмихнете, особено ако сте имали или имате труден ден у дома или в офиса. Всяка снимка носи много обич и топлота в себе си и показва, че щастието е щастие, именно когато е споделено. 

Не е нито лошо, нито срамно да покажем близостта и чувствата си към близък човек. Дори е желателно да го правим в това ежедневие, което е изпълнено със стрес, напрежение и сякаш времето все не ни стига и сме изостанали със задачите. Поспрете малко, отделете време да се обадите на важните за вас хора. Изпийте едно кафе заедно. Направете си семейна киновечер, отделете време за едно пътуване до ново място. Не пропускайте важните моменти, защото те нямат шанс да се повторят. Нищо не ни струва да изненадаме близките си хора със спонтанна изненада и да им покажем колко са важни за нас.

Именно времето с най-близките за нас хора е най-ценното, което имаме. Надяваме се, че сме успели да ви го напомним с леко намигване чрез десетте кадъра по-горе. 

Този материал е спонсориран от всички мили и усмихнати баби, които искат да изпият чаша чай със своите внуци и да ги нагостят с мекици, баница и други вкусотии. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес