Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Credissimo подарява лимитиранa серия бански костюми от български дизайнер

25 юли 2023, 12:02 часа

Компанията подкрепя успешните бизнеси 

Успешните български бизнеси са тези, които Credissimo подкрепя и вижда потенциал за партньорство.

Затова в разгара на летния сезон, компанията стартира колаборация с луксозния български бранд Young Aristocrat. В играта на Credissimo „Море навреме“ всеки има възможност да спечели един от 10 броя бански костюми, след като попълни кратката форма за участие.
Креативен директор и основател е Гергана Николовa, която след като завършва Международния университет в Монако вижда възможност да създаде устойчива модна линия за лятото, носеща минималистичния дух на 90-те години.

2017 е годината, когато младата българка успява да пробие и обедини в един дизайн бански костюми с бижута.

Дебютната й модна линия събира в себе си класически и екстравагантни бански костюми подходящи за стила на всяка дама.

За производството на моделите се използват италиански рециклирани тъкани от риболовни мрежи – нов нестандартен метод в италианската мода. Костюмите се изработват в България – родната страна на дизайнерката.

Само 6 месеца след пускането на първата си колекция бизнес нюхът на българката е увенчан с успех и брандът бележи първи голям пробив, отваряйки два шоурума в Монако.

„Дизайните са вдъхновени от минимализма и младостта, които успяваме да съчетаем с модерния блясък, превръщайки визията на дамите едновременно в ефирно небрежна и елегантна. Колекцията е инспирирана от Италианската и Френската Ривиера. Към днешна дата работим по лимитирана линия“, споделя Николова.

Пълна информация може да откриете на https://credissimo.bg/promotions/more-navreme-s-credissimo

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес