Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Четири зодии, които предпочитат да търсят истината във виното

07 март 2021, 14:15 часа

Предразположението към консумация на алкохол е на генетично ниво и зависи от много фактори. Човек може да се роди в семейство на наследствени алкохолици, но никога през живота си няма да посегне към чаша.

Със същия успех може да се случи точно обратното: човек се ражда в интелигентно семейство на въздържатели и израства като пияница. Астролозите смятат, че звездите имат голямо влияние върху човека.

Овен

Овните правят всичко в живота си от сърце. Това са упорити хора, не знаят нищо за мярката. Това поведение се отнася и за употребата на алкохолни напитки. Овните са естествено енергични, общителни и активни личности. Тяхната изразителност не остава незабелязана, затова те винаги са в компанията на хора. Често този знак се появява в различни компании, където алкохолът тече като река.

Овенът не може да бъде задържан дори тук, той отново ще изпревари цялата планета. След като пият, Овните губят всякакъв контрол над себе си и са готови за всякакви подвизи.

Близнаци

Този знак рядко ще откаже да прекара време в добра компания с „чаша чай“. Веселите и общителни Близнаци стават още по-приказливи и дружелюбни. При тях и в трезвите хора има достатъчно екстравагантност и ако пият, можете дори да загасите светлината и да хвърлите граната. Все пак е добре, ако втората му природа, скрита от любопитни очи, не се събуди в тази двойствена личност. Близнаците могат да бъдат напълно неадекватни и непредсказуеми персони.

Скорпион

Представителите на този знак имат твърде емоционален и лесно уязвим характер. Скорпионът по никакъв начин няма да покаже вътрешната си душевна болка на външен човек. По-скоро би я измил мълчаливо със силни напитки, отколкото да признае проблемите си. Предимството на Скорпионите е, че могат да пият без мярка, но във всяка ситуация запазват контрол над себе си.

Риби

Хората, родени под водния знак, са много склонни към алкохолизъм. За разлика от силните и волеви Скорпиони, Рибите са твърде податливи, отстъпчиви и неспособни да се контролират. Те не обичат да поемат отговорност, затова най-често ги водят.

За тях е по-лесно да бъдат подчинени на някого, отколкото да имат свое „аз“. Освен това Рибите имат перфектно развита способност за съпричастност . Те са състрадателни хора, готови да приемат и стоплят всеки деградирал човек. Естествено, те рядко успяват да коригират характера на друг човек, но попадането под негово влияние е невероятно лесно.

Разбира се, не всички представители на изброените знаци обичат да надничат в чашата. Сред тях има и такива, които не понасят миризмата на алкохол.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес