Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боксов шампион "приспа" трол

10 май 2014, 17:15 часа

Крайно радикален, но и много ефективен метод да се справи с една много разпространена напаст в интернет - троловете, показа боксьорът в тежка категория Дионтей Уайлдър. Уайлдър приспа с точен удар интернет трола Чарли Зеленоф, който три години го обиждал и на всичкото отгоре заплашвал дъщерята на атлета.

Обидите били изпращани както под формата на текстови съобщения, така и в телефонни разговори. Някои от тях дори включвали обиди на расова основа - "скапан негър".

Чашата преляла, когато Зеленоф заплашил, че ще убие боксьора и ще изнасили дъщеря му. В интернет двамата се разбрали да се срещнат в боксова зала в Холивуд, за да се разберат като боксьори. Уайлдър разказва, че заплахата срещу дъщеря му представлявала капката в чашата на търпението му.

Пред клюкарския сайт TMZ боксовият шампион обяснява, че е научил противника си ценен урок. Той допълва, че дори е спасил живота на Зеленоф. Преди мача тролът се съгласил да подпише договор, според който той е напълно наясно, че се изправя срещу трениран боксьор и няма да заведе дело, ако пострада.

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес