Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безпорядъкът вкъщи ви пречи да привличате пари - ето как да се справите

14 март 2022, 23:15 часа

Области, които трябва да разчистите, за да повикате парите при себе си

Разчистването на живота ви във физически и емоционален план е от решаващо значение за изобилието, което привличате. Безпорядъкът около вас блокира вашата енергия и ви пречи да канализирате мисълта си.

Всичко съдържа енергия в себе си и има енергия около всичко, това е физика. Какво е усещането да влезете в дома си, след като е почистен наистина добре? Чувствате ли се по-леки? По-енергични? По-креативни? По-спокойни? Това е така, защото на практика около вас няма вече блокажи.

3 зодиакални знака ще имат проблеми с парите през март

Може ли едно затрупано пространство да повлияе на способността ви да извикате желанията си?

Алберт Айнщайн веднъж е казал: „Всичко е енергия.“ Настройте себе си и мислите си на честотата на реалността, която искате, и няма как да не получите тази реалност.

Ако постоянно сте заобиколени от хаотична бъркотия на работното място и у дома, тогава тази хаотична енергия е това, което проявявате повече. Вие проявявате своята идентичност, кой сте. Ако смятате себе си за разхвърлян човек или някой, който процъфтява в хаос, тогава тази идентичност е мястото, което ще получите.

Да бъдеш, живееш и мислиш на една и съща честота на нещата, които искаш да привлечеш, се нарича „да си в поток“. Ако имате пространство, което е неподредено и неорганизирано, тогава вие блокирате енергията в тази област, така че тя остава в застой, вместо да тече свободно.

Чувствате ли се някога по-спокойни, когато къщата ви е чиста? Или изпитвате чувство на постижение или радост, когато килерът е почистен и организиран? Почиствали ли сте някога или изпитвали ли сте нужда от прочистване, когато преживявате голяма промяна в живота като развод, смяна на работата или преместване? Това е така, защото подсъзнателно разпознавате, че едно заредено пространство освежава енергията ви. Организираното пространство не само ви позволява да се чувствате така, сякаш сте „разчистили място“ за следващата фаза от живота си, но също така ви дава усещане за контрол.

Какво казва безпорядъкът на Вселената?

Безпорядъкът казва на Вселената, че имате достатъчно или дори твърде много. Всъщност пише, че имате толкова много... че нямате място за нищо друго! Енергията отива там, където тече енергията; Ако енергията не може да тече, ще затворите изобилието далеч от себе си. Вашето послание към Вселената трябва да е ясно – вие сте готови да получите повече.

Как да печелите повече пари според ЗОДИЯТА си - Част 1

Разчистете портфейла си

 Най-важното е, че трябва да имате определено място, където да съхранявате парите си. Ако искате парите да са по-изобилни, покажете на Вселената, че я уважавате. Можете да направите това, като дадете на парите определено място, където да „живеят“. Не ги хвърляйте просто в дъното на портмоне или буркан. Следете и проявете уважение към парите си, като имате определено място за тях у дома и на работа.

 След това помислете за състоянието на вашия портфейл. Чист ли е, има ли надрасквания, повреда или счупени закопчалки? Ако е така, преценете дали можете да си позволите нов или не. Как бихте се почувствали да отворите красиво чист портфейл срещу отварянето на портфейл, който се разпада? Преди дори да стигнете до парите си, вие подсъзнателно сте повлияни от това, в което съхранявате парите си. Уверете се, че това е положителна енергия.

 

 

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес