Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Aстролозите посочиха 3-те зодии, които са най-податливи на депресия

09 април 2022, 21:50 часа

Ето кои зодии са най-податливи на униние и меланхолия, според известни астролози.

Има хора, на които винаги нещо има е криво. Често вали, шефовете не вдигат заплатите, децата не ги слушат, а свекървата открито им пожелава страшни болести. Но дори ако външно всичко върви добре, хленчещите няма да се успокоят и ще намерят причина да се оплакват от съдбата и обстоятелствата около тях.

Ако такива състояния съпътстват човек за дълго време, тогава лекарите обикновено го диагностицират като депресия. И колкото и да е странно такива проблеми се срещат най-често сред представителите на три знака на зодиака.

Астрологът Ирина Андреева назова 3 знака на зодиака, чиито представители са в състояние лесно да превърнат живота на щастлив човек в поредица от неприятности.

5 уверени зодии, които могат да завладеят целия свят

1. Риби

Тези хора дори не трябва да търсят причини за тъга: те сами ще се справят с тази задача. Струва им се, че всички наоколо само мечтаят, за да се възползват от пари, връзки или просто доброто разположение на нещастната Рибка. И такова „потребителско“ отношение на познатите им е много разочароващо. Но Рибите не могат директно да кажат какво ги тревожи. По-скоро,предпочитат да се оплакват на онези няколко приятели и приятелки, които все още не са уморени от неизчерпаемия поток на техните  оплаквания.

2. Рак

Представителите на този знак имат изключително фина психическа организация. И те самите страдат много от това. А също и техните близки. Раците винаги са сигурни, че съдбата ги е заобиколила с вниманието си и затова нямат шикозна къща, диплома от Харвард и богат съпруг. За да заглушат по някакъв начин болката си, страдащите много често насочват вниманието си към близките си в опит да ги предпазят от нещо ужасно. И с времето започват буквално да ги задушават с грижите си.

5-те най-тъжни зодии

3. Телец

Телците са в състояние да изпаднат в депресия при най-малката неравност по пътя на живота. Ако проблемът не бъде разрешен в следващите три часа, тогава ситуацията се усложнява многократно. На нервна основа Телецът може да изостри всички съществуващи заболявания и дори да се появят нови. Така че погрижете се за любимите си Телци!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес