Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако половинката ви прави тези 5 неща, той обича да ДРАМАТИЗИРА

15 март 2022, 22:30 часа

Връзките в съвременния свят никак не са лесни и е много трудно да се открие сродна душа, с която да създадете здрава и стабилна връзка. Мъжете сериозно са изменили характерите си и някои от тях драматизират много повече от жените, за които е присъща тази черта. „Кралица на драмата“ в днешно време съвсем правилно може да се използва и в мъжки род. А за да установите дали вашата половинка е типичен „крал на драмата“, може да се ръководите по следните 5 признака:

Винаги открива за какво да спори и да се съревновава с вас

Ако вашият мъж е крал на драмата, то той винаги ще си намира поводи да спори с вас, ще се рови в миналото или ще ви се сърди за незначителни неща. Те черпят енергия и удовлетворение, когато ви провокират и виждат, че се ядосвате. Както е познато да казваме за подобни хора – те умеят да направят от мухата слон и търсят проблемите най-вече в битовото ежедневие.

Кралете на драмата преувеличават страшно много

Във връзка с това, че могат да направят от мухата слон – абсолютен факт. Те преувеличават всяко спречкване или коментар от ваша страна и драматизират до краен предел. Представят нещата като катастрофални и неизбежни, а винаги никога не поемат те – винаги другата страна е причинител на проблемите във връзката.

Винаги трябва да е в центъра на вниманието

Кралят на драмата, както и кралиците, винаги искат да са в центъра на събитията и обикновено правят всичко възможно, за да им се получи. Те ще се държат предизвикателно, ще говорят шумно и ще ви объркат така, че всички да се взират в тях през цялото време. Вие обаче нямате право да му противоречите, да споделяте мнението си или да му направите забележка – той няма да ви удостои с вниманието си.

Всеки спор е обърнат в негова полза

В подкрепа на гореспоменатите доводи, кралете на драмата не се интересуват от чуждото мнение и не го уважават. Те следват само и единствено собствените си принципи и желание и умеят да изкривят всеки факт в своя полза. Ще направят всичко възможно, за да ви присламчат на тяхна страна или да ви наложат своето мнение като единствено и правилно.

За краля на драмата той е най-ценен, а другите не струват

Кралете на драмата обикновено принизяват всички други и се издигат сами на трона. Те злословят по чужд адрес и винаги акцентират публично върху слабите черти на другия.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес