Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако искате перфектни къдрици, НИКОГА не слагайте този продукт върху косата си

14 юни 2021, 16:15 часа

Дамите безспорно са суетният пол. Те винаги се стремят да изглеждат несравнимо красиви, независимо от мястото и времето. За тях външният вид е визитката, за чиито блясък трябва да се грижат.

Жените, чиито коси са прави или леко подвити в краищата, тайничко си мечтаят след като измият косата си, тя да изглежда невероятна, а къдриците нежно да се спускат около лицето. Това, на практика, е възможно, стига да знаете как да се грижите за поддръжката на прическите си и какви продукти да ползвате.

Продуктът, за който да забравим, ако искаме перфектни къдрици

Не е тайна, че маската за коса е сред основните средства за поддръжка на прическата. Всяка една жена разполага с минимум една кутийка от чудотворната смес, на която възлага задачата да омекоти, подхрани и изглади косъма.

5 начина да оформим впечатляващи къдрици

Дали обаче някога сте се замисляли, че именно този продукт е виновникът къдриците ни да не изглеждат по начин, за който мечтаем?

Сигурни сме, че малко от нежните създания са се досещали за това. Истината е, че свойствата на маската за коса са пряко свързани с укрепването на косъма, като му придават невероятна мекота. Именно тази мекота е причината къдриците да не добият красива форма. Дори това да се случи, след като сте ползвали агресивни методи, бъдете сигурни, че трайността им няма да е продължителна.

Идеално къдрава коса без ПРЕСА и МАША

За да избегнете разочарованието, ние ви предлагаме следващият път да експериментирате и да пропуснете маската за коса. Можете да сложете минимално количество от нея и да задържите съвсем малко време, колкото да подхрани косъма, но не и да го направи изключително мек и труден за обработка.

Едва тогава ще можете да се насладите на резултата от сешоара, пресата или машата. Косата ще бъде невероятно оформена, а вие безкрайно щастливи, че сте успели да постигнете ефекта, който целите.

Бъдете красиви, неотразими и не преставайте да носите слънчевите усмивки върху лицата си!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес