Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ахилесовата пета на всяка зодия

30 май 2017, 13:22 часа

Всеки от нас има своите слабости, с които се бори всеки ден. В зависимост от тяхната сериозност, те могат да застрашат душевното ни здраве, отношенията с приятелите и семейството.

Да опознаем слабостите си означава да опознаем себе си и да намерим начин да се справим с тях. А слабостите понякога зависят и от зодията.

Вижте кои са най-големите слабости на вашия зодиакален знак:

Овен

Вие сте първият знак на зодиака и първият, който бяга, когато стане напечено. Куражлии сте, уверени и решителни, но не сте толкова добри с думите. Предпочитате да продължите напред, отколкото да останете и да разрешите проблема чрез разговор. Начинът, по който решавате конфликти е бърз и лесен, но зад гърба си оставяте хора, които заслужават вашите отговори.

Телец

Вие сте най-надеждният знак в зодиака и влагате емоции в отношенията с другите. Посвещавате им се изцяло и имате собственическо чувство, така че когато се появят пукнатини във връзката, ставате несигурни и емоционални. Приятелите и близките ви винаги могат да разчитат на вас и когато не получавате същото отношение в замяна, си изплаквате очите от мъка.

Цялата статия - четете ТУК!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес