Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 знака, че твоят ангел пазител иска да се свърже с теб

09 май 2022, 22:23 часа

Обикновено, когато сме  в беда или имаме нужда от помощ, ние търсим опора или съдействие от своето семейство или приятелите си. Има обаче случаи, в които никой от тях не може да ни помогне и тогава както се казва „Викаме неволята“. Но замисляли ли сте се към кого всъщност се обръщаме в такъв момент?

Вярва се, че всеки от нас има свой ангел пазител, който бди и е с нас през целия ни живот. И тъй като много хора смятат това за доста мистериозно, то днес ще ви представиме 7 признака, по които можете да познаете дали вашият ангел пазител е около вас.

7 признака, че вашият ангел пазител бди над вас

1. Ако често ви се случва да намирате пера, особено на необичайни за това места, то това е сигурен знак, че вашият ангел пазител е някъде около вас. Те обичат да оставят малки бели пера, като доказателство за това, че съществуват и за да ви напомнят, че ви закрилят.

Кой е вашият ангел-пазител според зодията

2. Приятна миризма около вас на място, за което тя е нетипична, може да е знак за присъствието на вашия ангел пазител. Това може да ви се случи в планината, когато около вас има само борове, а усещате аромата на парфюм или когато сте у дома и усещате нетипична и необичайна миризма.

3. На много от вас може би се е случвало, когато погледнат към небето, да видят едни по-различни и причудливи форми на облаците. Някои учени смятат, че ако те са във формата на сърце, ангелски криле или цветя, то това означава, че нашият ангел пазител иска да се свърже с нас.

Как да си съставим подходящо пролетно меню

4. Друг признак за присъствието на ангелите около вас са промените в температурата. Начинът, по който те вибрират, може да забърза или да забави движението на молекулите във въздуха, като по този начин се получава промяна в температурата. Ето защо, ако усетите, че изведнъж в стаята стане по-топло или по-студено от обичайното, то това означава, че ангелите са около вас.

Лесно можете да разпознаете своя ангел пазител по дата на раждане

5. Ако ви се е случвало да чувате гласове в момент, когато няма никой около вас, то не бързайте да изпадате в паника и да мислите, че имате психически проблеми. Това явление може да е знак, че сте отворени към даровете на вселената.

6. Неочакваната поява на светлина или проблясването на лъчи около вас също може да е признак за присъствието на ангели. Обърнете внимание дали забелязвате тези светлинки или сте станали по-наблюдателни към сенките, които са около вас.

За по-добро зрение яжте това веднъж седмично

7. Ангелите комуникират с нас и чрез сънищата. Може и да не си спомняте за тази среща с тях на сън, но ако са ви посетили то на сутринта вие ще се чувствате по-жизнени, по-силни и по-уверени в себе си.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес