Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 тайни за перфектната кожа на Анджелина Джоли и защо не си сменя дерматолога

29 юли 2021, 15:00 часа

Всяка дама би искала да има красотата и меката маслинена кожа на актрисата и режисьор Анджелина Джоли. Интересно е да се каже, че Анджелина е на мнение, че човек е най-важно да има блестящ ум и развит интелект. Само тогава той ще изглежда още по-привлекателен и обаятелен.

Не е достатъчно да облечеш някоя хубава рокля, важното е да имаш собствено мнение и независимост. Известната актриса съветва хората да не ги е страх от остаряването, защото и то си има някакъв чар. Колкото по-възрастен е човек, толкова повече има на какво да се радва - тя визира децата и внуците.

А сега е време да разберем как и защо Джоли изглежда все така зашеметяващо и да ден днешен.

1. Посещава дерматолог от 11-годишна

И до днес Джоли ходи при един и същи дерматолог. Тя се казва Ронда Ранд и не я е сменяла до ден днешен. От малка Анджелина е научена да не ходи с тежки гримове и да разчита предимно на естествената си красота, която тя притежава в изобилие.

2. Винаги използва предпазващ или слънцезащитен крем

Актрисата стриктно пази своята кожа от вредните слънчеви лъчи. Тя е наясно, че те могат да доведат до увреждане на кожата й и постоянно ги слага по лицето си. И резултатите са видими - кожата й е гладка и бръчките й не си личат.

Може би се чудите защо актрисата винаги носи шапки? Отново е свързано с пазенето от вредните слънчеви лъчи. А когато се прибира у дома, тя винаги хидратира тялото си, което е превенция за ранното стареене.

3. Балансирано гримиране

Тя не прекалява с гримирането и винаги гледа да подчертае само една нейна черта, която се харесва най-много. Например набляга само на очната линия, а друг път акцентира предимно на устните си. Анджелина е на мнение, че ако подчертава всичките си красиви черти, може да се претрупа и тогава ще изглежда нелепо. Актрисата предпочита да се гримира сама, а не да ползва услугите на гримьор.

4. Анджелина не е привърженичка на корекциите

Тя няма нужда да прави подобрения по тялото си. Но и не осъжда жените, които се опитват да й подражават, подлагайки се на операции. Тя не иска да се подлага на никакви интервенции, защото знае, че притежава естествена и неподправена красота. Единственото, което е използвала по време на бременността си са лазерните процедури, когато по лицето й са се появили тъмни петънца.

5. Носи малко грим

Само когато е на работа тя се гримира. През останалото време предпочита да ходи без грим, а на нея й отива. Когато ползва гримове, тя предпочита леките продукти, които се свалят лесно и са безвредни.

6. Елементарна грижа за кожата

Дерматоложката й споделя, че Джоли има идеална кожа, наследена от майка й. Естествената й красота й позволява да не стои дълги часове пред огледалото. Поддръжката й се свежда предимно до предпазните кремове против слънце и правилното почистване на кожата с естествени продукти.

7. Чувства се комфортно в кожата си

Тя се смята за красива, а това я прави още по-красива. Има си индивидуален стил на красота и се гордее с него. Тя обича, когато хората около нея имат собствен стил на красота и ги адмирира. Натъжава се, когато усети, че някой не се чувства добре от това как изглежда.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес