Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 брутални истини за това да обичаш мъж Риби

08 септември 2022, 09:10 часа

Коя ли зодия би бил мечтаният мъж или принцът на бял кон? Не се чудете повече! Той най-вероятно ще бъде от представителите на зодия Риби. Той е потаен, умен и изключително хитър. Мислите му през нощта са заети с това да реши кои правила да наруши през деня. Те са емоционални и това рефлектира върху интересите им. Изкуството ги влече и сред тях има много изявени писатели, музиканти и художници. Настроението им се променя постоянно. Сутринта може да се събудят кисели, но вечерта вече да са душата на компанията.

Но какви са те, когато са влюбени, и лесно ли е да обичаш такъв човек?

1. Знае от какво имате нужда

Внимателни и съобразителни. Такива са мъжете от зодия Риби, когато са влюбени. Обичат да глезят половинките си с подаръци и мили изненади. По този начин успяват да изразят чувствата си и се радват, когато правят другите щастливи.

2. Обичат изненадите в леглото

Те са креативни не само в ежедневието, но и под чаршафите. Обичат нестандартното и оценяват всеки опит за разнообразие в леглото. С тях бихте могли да реализирате някои от най-смелите си фантазии и честно казано си падат по ролевите изпълнения.

Кои са положителните и отрицателните страни при връзка с жена Риби?

3. Харчат импулсивно

Честно казано мъжете от тази зодия не са от най-големите спестовници и не умеят да държат пари в себе си. Подават се на емоциите си и често си купуват неща, от които реално нямат нужда, но просто на момента са изпитали желание да ги притежават.

4. Лоялен е, ако и вие сте такива с него

Мъжът Риби е верен на половинката до себе си, но само до момента, в който не започне да се съмнява в нея. Той има нужда постоянно да усеща вашата любов и вярност, за да не изпита нужда да потърси щастието на друго място.

5. Постоянно търси баланс

Ако се замислите, ще осъзнаете, че съвсем не е случайно това, че символът на тази зодия са две риби, които се движат в различни посоки. Едната символизира неговите емоции, а другата неговата рационалност. Понякога умът му е някъде другаде и често присъства само тялом в разговорите, но не си мислете, че си мечтае за някоя друга. Напротив. Навярно нещо го тормози и съвсем скоро ще ви сподели.

Защо е трудно да разберете зодия Риби

6. Старае се да живее спокойно

Той не обича стресът и конфликтите във връзката. Бяга като дявол от тамян в подобни емоционални драми, които го натоварват и нарушават комфорта му. Мъжът Риби избягва допълнителни стрес на всяка цена и е способен да си събере багажа на момента, ако се почувства под напрежение. Понякога неговата импулсивност го вкарва именно в такива връзки, но те не траят дълго. Той има нужда от добра и мила жена, с която да се разбират и да споделят общи възгледи за любовта.

7. Цени личното пространство

Мъжът Риби няма да ви обсеби и няма да стои постоянно на телефона, за да ви проверява, ако не сте заедно. Той оценява личното пространство и всъщност има нужда от време за себе си. Ще ви бъде нужно време, за да го разберете и да свикнете с неговите чувства. Способен е да се изолира сам с мислите си за няколко часа, без да обели нито дума на никого. Но това не означава, че е сърдит или нещо друго. Просто е голям мечтател и умът му е постоянно зает.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес