Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 зодии, чиито представители сънуват пророчески сънища

18 ноември 2021, 08:23 часа

Биоенерготерапевтът Александра Харис посочи пет знака на Зодиака, чиито представители често сънуват пророчески сънища. Според експерта хората, родени в определени астрологични периоди, имат специална дарба да виждат опасности по пътя си или промени в личния си живот. Някои от тях забравят за пророческите нощни явления, а други се възползват от това и просперират.

Рак

Хората, родени под този знак, са надарени с творчески таланти и специална чувствителност. Сънищата им са пряко свързани с психологическото им състояние. Ако Ракът изпитва безпокойство, сънищата им идват на помощ – те стават ярки и цветни. Те предупреждават или обратно, съветват ви да направите определен избор, предлагат как да избегнете неприятностите. Сюжетите винаги са драматични и изпълнени с емоции.

Близнаци

Близнаците имат уникалната способност да запомнят сънищата си. И то не в общи линии, а в детайли и за дълго. Това се дължи на факта, че обикновено техните подсъзнателни явления са много изразителни и ярки. Понякога в тях има хора-пратеници, които съобщават какво ги очаква в бъдеще. Това е чудесна възможност да разсъждавате върху живота си и да разберете как да разрешите вълнуващи ситуации.

Везни

Всичко, за което Везните мислят, по-късно им идва в сънищата. Техният вътрешен свят и фината им чувствителност помагат да разберем трудностите на живота и да ги преодолеем. Също така хората, родени под този знак, могат да срещнат в сънищата си онези, с които им предстои се срещнат. Често след известно време тези герои се появяват в реалния живот. Астролозите съветват Везните да анализират по-често сънищата си, за да се научат как да правят правилния избор с тяхна помощ.

Стрелец

Представителите на тази зодия са истински късметлии. Те не само виждат в леглото си полезни насоки за бъдещето, но не са обременени с кошмари. Положителното отношение към себе си, към живота и всичко свързано с него помага за преодоляване на загубата на сила, умората, лошото здраве и борбата с депресията. Сънят може да покаже на Стрелеца пътя към излитане в кариерата, така че звездите се съветват да бъдат внимателни.

Водолей

Водолеите са истинските предвестници на нова ера. Те са толкова изпреварили времето си, че трябва да се хранят с впечатления, за да не им омръзне. Те практически не си спомнят пророческите си сънища, но много често се срещат с феномена дежа вю. Именно това се превръща в намек за „пропуснатото“ нощно предаване. За да предскажете наистина съдбата, трябва да се настроите за внимателно четене на всички детайли на съня.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес