Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 уреда, които ще зарадват всяка жена на Black Friday

09 ноември 2023, 11:35 часа

Може би сте си мислили, че уредите и техниката са „запазена зона“ за мъжете? Грешка! Ако погледнем реалистично на нещата, в един дом повечето уреди се използват именно от жените - независимо дали говорим за битова техника, или пък за лични нужди.  Така че, ако искате да зарадвате своята половинка или ако самите вие, дами, сте в търсене на добра оферта – ето кои са уредите, които не трябва да пропускате на този Black Friday в Техномаркет!

1.Фотоепилатор

Всяка жена си мечтае за гладка кожа, която да е постигната без болка и чести разходки до козметичния салон. За щастие, благодарение на напредналите техногии, дълготрайната депилация не е просто далечен блян!

Фотоепилаторът на Philips дава бързи и сигурни резултати, които могат да конкурират всеки професионален лазер. Той има настройки за светлинна енергия според типа кожа и 4 приставки за различните зони по тялото.

2. Пералня със сушилня

Знаем, че не всеки дом разполага с достатъчно място за отделна сушилня, а през студените месеци и дума не може да става за простиране навън. Ето защо ви предлагаме идеалното решение – пералня със сушилня от най-висок клас!

Моделът на Miele има опция за добавяне на дрехи по време на цикъл, както и отложен старт, а ако имате опасения да пуснете пералня, докато не сте вкъщи – разполага и със защита от протичане!

3. Сешоар-маша

Да си го кажем честно – всяка дама, която има социални мрежи, е виждала милион клипчета с машата на Dyson! Тя е емблема в света на красотата и мечта на всяка една жена, която обича гривата си. И има защо – получавате оформена прическа за „нула време“, при това без да увреждате и един косъм.

4. Прахосмукачка-робот

Ех, ако имаше кой да върши досадните домашни задължения вместо нас... Чакайте, има! Прахосмукачките-роботи все по-уверено навлизат в ежедневието (и домовете ни).

Roomba i7 може да се справи с всякакви площи и настилки, разполага със система против заплитане в кабели и интелигентно планиране на почистването.

5. Хладилник

Ако ви е писнало постоянно да миете хладилника, защото имате усещане, че мирише на храна, може би е време за нов. Добрата новина е, че този модел на TCL може да се похвали с технология ААТ – антибактериално действие за удължаване на свежестта на храната и намаляване на миризмите.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес