Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те зодии с нова връзка през СЕПТЕМВРИ

31 август 2021, 12:34 часа

РАК

Този месец, раци, ще погълнете всички добри вибрации, които можете да получите по време на този транзит. Ще се чувствате социални ... и търпеливи.

Приятелите ви ще бъдат добре дошли във вашия свят, а общуването ще бъде лесно.

Отвореното ви състояние на ума ще бъде достатъчно чисто, за да привлечете подходящия човек; Ще бъдете отворена книга - нищо страшно или твърде загадъчно за вас.

Най-нещастните зодии в любовта

СТРЕЛЕЦ

Вече дори не вярвате в истинската любов, всъщност сте се отказали напълно от любовта, поради което ще бъде такъв взрив, когато изведнъж ви се случи този месец.

О, не се съмнявай, Стрелец; не е като да си свален от радара - докато сте живи, вие ще сте в играта, така че започнете да се държите като играчи.

Дните, в които се убеждавате, че любовта не съществува, са отминали и колкото и да се борите с нея - това ще ви помогне. Смейте се колкото искате, но запомнете тези думи:

Ще изпитате нещо близко до истинската любов малко след 17 август.

ЛЪВ

Е, вие винаги сте били и любовник, и мечтател, лъвове и никога не сте се съмнявали нито за секунда, че любовта е зад ъгъла за вас, когато и да е това.

Вие просто вярвате в любовта и поради това несъзнателно използвате Закона за привличането, за да привлечете потенциалните партньори.

Вашето настроение е любящо и топло и няма как да не привлечете хора. Сърцето ви е добро, но е уязвимо и преди сте изпитвали болка; толкова много, че можеше да те превърне в камък ... все пак никога не допускате това да се случи.

СКОРПИОН

Вие сте неуверени, скорпиони и не си признавате колко много искате да бъдете обичани силно от някой специален, който няма да го провали.

Дори се убеждавате, че играете роля в бедствията в любовния си живот.

Тъй като сега сте в състояние да поемете отговорност от своя страна, изчиствате въздуха и го подготвяте за вибрацията на любовта. Колкото по -малко умствена бъркотия внесете на масата, толкова по-лесно е любовта да влезе в живота ви.

Тези ЗОДИИ все още живеят в миналото

БЛИЗНАЦИ

Вече сте изключително изморени и раздразнени от факта, че постоянно ви налага да чакате и да се чудите дали човекът срещу вас иска нещо повече или просто си играе. А вие определено не сте човек за една среща. Толкова креативни и цветни, много хора ви харесват, но винаги нещо ги плаши или дръпва далеч от вас. Този септември това ще се промени. Първо, защото вие смело поемате инициативата най-после и изчиствате навреме всеки, който няма смелостта да ви поиска. Второ, защото някой ви разпалва така, сякаш никога досега не сте били влюбени.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес