Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те зодии, които дават НАПРАЗНИ обещания

29 април 2022, 13:15 часа

От зодиакалния знак можем да извлечем много информация за човек, с когото сме се запознали наскоро например. Има някои типични черти от характера, актуални за голяма част от представителите на даден зодиакален знак. Типичен пример е даването на напразни обещания. В момента, в който го изрекат, тези зодии вече знаят, че това няма да се случи. Ето ги и тях:

Близнаци

В този аспект представителите на тази зодия не са особено сериозни, тъй като те са твърде своенравни и свободолюбиви и не могат да се придържат към обещания, уговорки и ангажименти. Те имат добри намерения, лоялни приятели са, но просто не успяват да изпълнят всички обещания. При тях думите са значително по-сериозни от делата.

Везни

Везните винаги се стремят да угодят на всички и често се лутаят между двата полюса. Искат всички да са доволни, но в стремежа си това да се случи, понякога обещават неща, които знаят, че е невъзможно да се случат. От другата страна, понякога те си служат с тези обещания с цел да задържат или да манипулират някого. 

Водолей

Представителите на този знак също не си падат по спазването на обещанията. Те са с непредсказуема природа и никога не знаем как ще постъпят. Той може да спази обещанието си, но в крайна сметка преценява дали си струва да влага толкова усилия в последния момент. Ако му се стори твърде сложно и времеемко, той просто ще се откаже с оправданието, че е невъзможно. И дори няма да му стане гузно, че вече ви е обещал, а сега ви подвежда.

Риби

Рибите са поредният знак, който си пада по даването на фалшиви обещания. По принцип те са грижовни и ценят високо близките си, но за да угодят на всички, изричат неща, които е много малко вероятно да се осъществят. Те ги казват с чисти намерения, но не се замислят колко усилия ще им отнеме всичко това. Затова се получава да обещават много, но рядко да изпълняват каквото и да било.

Рак

Раците, подобно на гореспоменатите знаци, също се стремят да правят всички щастливи и често, просто за да спрат близките им да се оплакват, обещават трудноосъществими неща. Те обаче вярват, че това е нещо положително и вдъхва надежда у другия. Но дойде ли ред за изпълнението им - те стават твърде мързеливи и несериозни. Именно в този момент осъзнават, че може би са се изхвърлили прекалено много с напразните обещания и се опитват да се измъкнат всячески.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес