Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 странни сигнала, които показват, че мъжът ви харесва

22 февруари 2022, 23:30 часа

Понякога мъжете не могат да изразят точно чувствата си, когато харесват някоя жена. Това е провокирано много често от притеснението им и липсата на смелост. Понякога нещата опират до липсата на умение за комуникация от страна на мъжа или просто до характер.
Без значение каква точно е причината за странното държание на един мъж, когато е във вашата компания, ето кои са сигналите, които го издават, че има симпатии към вас.

Държи се прекалено сериозно

Когато мъжете са в присъствието на жена, която харесват е възможно да са по-сдържани и сериозни, защото не знаят какво да кажат или как да се държат. Просто не искат да се изложат и предпочитат да са по-тихи. Това далеч не означава, че вашата компания не му е приятна.

Постепенно се доближава до вас

Ако мъж има симпатии към вас, но не иска все още да издава това, той постепенно ще се доближава до вас. Първо ще ви заговори, след това ще си намира глупави причини само и само да ви пише съобщения.

Обижда ви, но не умишлено

Когато момчетата са малки те се закачат с момиченцата, които харесват - удрят ги, дърпат им косите, гонят ги и т.н. В зряла възраст някои мъже се държат също толкова детински и може да ви обидят, когато разговаряте на определени теми. Това далеч не е, защото ви мразят или не ви харесват. Доста често се оказва, че мъжете се държат по този незрял начин именно, защото са силно привлечени от дадена жена.

Постоянно ви се изтъква и хвали

В стремежа си да ви впечатли мъжът е готов постоянно да се самоизтъква и хвали пред вас. Това е така клиширано мъжко поведение, че не бива да се дразните или да обръщате чак толкова голямо внимание на хвалебствията му.

Не показва желание за интимни отношения

Когато един мъж е привлечен от жена и чувствата му са истински, той не бърза да я вкара в леглото си. Причината не е в липсата на желание, а в това, че когато обича истински мъжът е доста по - внимателен с обекта на своите чувства. Дори има възможност ако вие му правите намеци за сексуални взаимоотношения, той да не ви отрази. Не се обърквайте или разочаровайте, просто му дайте малко време.

Често любовните знаци, които мъжете изпращат към жените остават неразбрани от тях. Понякога се държат като деца, друг път леко грубо. Виновник за всичко е притеснението, което изпитват, но умело се опитват да прикрият.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес