Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 стойностни филма, които излизат по кината през февруари

29 януари 2016, 14:20 часа

Февруари ще бъде месец наситен с премиери на големия екран. Чакат ни доста вълнуващи филми, а някои от тях са пълна загадка за нас. Ще видим дали очакванията ни ще бъдат надминати или точно обратното. Това са най-вълнуващите филми, които ще излязат на екран през следващия месец:

1. Часът на героите - The Finest Hours (5 февруари)

„Часът на героите” е прослава на човешката воля като най-силното оръжие. “Това е една обикновена история за няколко души, които имат определена професия, която в този конкретен ден ги отвежда на най-опасното място,” споделя Крис Пайн. “Не са го направили за слава, просто са си вършели работата.” Кейси Афлек добавя, „Това е една истинска история за истински хора и на какво са способни те, и как спасяването на своя и чуждия живот им помага да разберат и оценят собствената си сила.”



2. Дедпул - Deadpool (12 февруари)

Представете си най-откачения злодей/антигерой във вселената, който обаче обича да играе и на страната на добрите и като цяло не е лош тип, стига да не избие всички наоколо. Но пък дори и да го направи, няма да е с лоши чувства, той просто си е такъв. Да, това е Дедпул (Deadpool) - един от най-любимите образи, излизали някога от шапката с магии на "Марвъл".



3. Наръчник за необвързани - How to Be Single (12 февруари)

По време на ваканцията си в Южна Франция, неспокойната парижанка Виолет и най-добрата й приятелка Ариан са обсебени от нуждата от любов и секс, докато не спират да се присмиват по темата. Когато Виолет среща непохватния провинциалист Жан-Рене, тя първоначално страни от него. Но на естествения му чар се устоява трудно...



4. Спотлайт - Spotlight (19 февруари)

От доста време не сме гледали наистина добър филм, посветен на разследващата журналистика, а това е тема, към която изпитваме известни симпатии (сигурни сме, че след още една-две години ще сме написали подобно изречение за де що има жанрове, теми и течения в киното, но какво да направим, че имаме широкоспектърни интереси и обичаме всякакви филми)



5. Бруклин - Brooklyn (26 февруари)

Елис емигрира в Бруклин, където намира нова работа, любовта на живота си и всичко, което я кара да бъде щастлива. Но един ден се налага да се върне отново в Ирландия, където миналото я застига и е поставена под труден избор между стария си приятел в Ирландия и Тони, който живее в Америка.

(Източник: cinefish)

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес