Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 навика на Меган Маркъл, които ще превърнат всяко момиче в херцогинята на Съсекс

15 август 2024, 22:11 часа

Меган Маркъл е американска актриса и обществена фигура. През 2018 г. тя се омъжи за принц Хари и стана херцогиня на Съсекс. Меган се превърна в модна икона за своите почитатели. Но каква е основната й тайна?

Благодарение на невероятната любовна история с принц Хари, не особено известната актриса Меган Маркъл за една нощ стана не само една от най-популярните жени на планетата, но и част от най-влиятелното и богато семейство - кралското. В един момент вниманието към нея засенчи дори популярността на Кейт Мидълтън, бъдещата кралица на Англия. 

Ето 5-те навика на Меган Маркъл, които могат да накарат всяко момиче да прилича на херцогинята на Съсекс.

1. Старайте се да комбинирате семпли дрехи със сложни аксесоари

Дори да носите семпла бяла риза и сини дънки или малка черна рокля, вашите обувки, чанта и аксесоари трябва перфектно да допълват облеклото ви.

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

2. Изглеждайте страхотно дори у дома

Един от важните показатели за социален статус е как изглеждате у дома, дали носите халат и стара тениска или сте добре облечени.

3. Избягвайте твърде ярките цветове и странните модели

Приглушените нюанси, класическите кройки и естествените материали, са това, което предпочитат да носят аристократите. Единственото изключение от това правило беше кралица Елизабет II, която специално се обличаше в ярки цветове, така че дори и с ниския си ръст да може да бъде видяна от възможно най-много поданици. А изключението, както обикновено, само потвърждава правилото.

6 неща от гардероба ви, които никога няма да излязат от мода

4. Отказ от лога

Видимите лога са признак на лош вкус. Модата на логата се появи в началото на 2000-те в рап културата, много от чиито представители се хвалеха, че са стигнали до върха от най-бедните и необлагодетелствани квартали. Тези, в чиито вени тече синя кръв, нямат нужда да доказват нищо на никого.

5. Старайте се да говорите на неутрални теми

Способността да се води разговор с всеки събеседник е важна за всички членове на кралското семейство. Не е толкова лесно, колкото изглежда, но ако овладеете изкуството на разговорите, ще станете звезда във всяка компания.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес