Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 малки неща във външния вид на жената, които дразнят мъжете

02 март 2022, 22:20 часа

Много жени имат комплекси за външния си вид. Мъжете обаче дори не забелязват много от недостатъците им във фигурата или външния вид.

Има обаче 5 малки неща от визията на дамите, които са особено неприятни за мъжете.

1. Къса коса

Съвременните жени все повече предпочитат късите прически. Те са по-практични, изискват по-малко лични грижи.

Според проучвания, жените с къса коса са по-малко привлекателни, а мнозина дори са отблъскващи.

Всичко е свързано с навиците и традициите, които са се формирали през годините. Мъжете обичат да гледат женските коси, които винаги предизвикват асоциации. Жените с дълга коса изглеждат крехки и деликатни.

И ако прическата е къса, всеки мъж започва да разбира, че тази жена никак не е лесна. Освен това, късата прическа се свързва със смелост, а това винаги е отблъскващо за мъжете.

2. Голям нос

Големият нос е болезнена тема за много жени. Както показва практиката, жените са готови да легнат на операционната маса дори заради малка гърбица.

Важно е да се разбере, че размерът на носа винаги играе роля. Ако носът е малко по-голям от средния, това се възприема спокойно. Мъжете се отблъскват от твърде голям нос, защото кара лицето да изглежда непропорционално. В същото време, много дами нямат причина да се притесняват, компетентният грим може да скрие такива недостатъци.

3. Къси крака

Не е тайна, че женските крака са най-съблазнителната част от тялото. Пропорциите имат значение за всеки мъж, особено след като винаги обръщат внимание на краката. Можете да намерите примери, когато една жена е висока, а краката й са къси, а това често отблъсква мъжете.

Трябва също да помните нещо за пропорциите и визуалното възприятие. Един прост пример: ако една жена е ниска, но има дебели крака, те автоматично изглеждат къси. Ето защо е необходимо да спортувате редовно и да ходите повече.

4. Напомпани устни

Изпомпването на устните в съвременните реалности не е трудно. В мрежата можете дори да намерите стотици услуги от специалисти за минимална сума. Съответно, много жени започнаха активно да правят промени на устните си, напълно забравяйки за границите.

Разбира се, ако устните са тънки и неизразителни, това е лошо. В този случай има смисъл леко да коригирате формата им. Но, както показва практиката, много жени не са готови да спрат след първата инжекция. Те продължават да променят устните си дори когато е време да спрат. Прекалено големите устни винаги отблъскват и предизвикват неприятни асоциации.

5. Твърде дълги нокти

Всяка уважавана жена редовно си прави маникюр. В съвременния свят такава услуга е достъпна, така че дори е трудно да си представим, че някой ще си прави маникюр у дома.

Защо си отглеждате прекалено дълги нокти? Опит да се откроите и да покажете своята изключителност? Мъжете са рационални и добре знаят, че дългите нокти са неудобни. Те също така отбелязват, че такива ръце не изглеждат естетически.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес