Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 идеи как да флиртувате с мъж по начин, по който не може да ви устои

15 декември 2022, 20:44 часа

Всяка връзка първоначално е преминала през фазата на флиртуването, а има и много такива, които се задържат и приключват именно с флирта. Но за да избегнете това и ако наистина сте хлътнали по даден мъж, то с тези няколко трика при флиртуване със сигурност и той няма да може да ви прогони от мислите си. 

В следващите редове вижте няколко полезни тактики при флиртуването, които да привлекат желаната “мишена”.

Забавлявайте се без да се влияете от него

Трябва да му покажете, че вие умеете да се забавлявате и се чувствате комфортно, макар той да е на отсрещната маса и да ви наблюдава постоянно. Бъдете уверена и не забравяйте самочувствието си. Мъжете обичат жени, които гледат безгрижно на живота - не са твърде нервни, не се стресират и притесняват за всяко нещо и определено знаят как да поддържат забавата и искрата.

Знаците, които може би не улавяте, когато някой флиртува с вас

Проучете обстановката

Първите срещи или запознанството обикновено се случват на обществени места, социални събития и т.н. Проучете обстановката около вас и лесно можете да завържете разговор и с напълно непознат за вас мъж - кажете например, че купонът е хубав, храната си я бива, повдигнете темата за музиката и др. - вариантите са много и разнообразни - отпуснете се.

Гледайте го в очите

Определено очният контакт е нещо, което прави впечатление и дори може да съблазни един мъж. Ако отдалеч сте си набелязали мъж, който ви привлича, го поглеждайте от време на време и се постарайте той да забележи вашия интерес. Така и животинското у него ще се отключи и той ще започне да ви отвръща, докато накрая не дойде да се запознае с вас. Не прекалявайте обаче с вглеждането в него - през определен период от време му хвърляйте по “едно око”. 

7 вида мъжки флирт и как да ги разпознаем

Използвайте езика на тялото

Езикът на тялото ви също е отличен помощник в съблазняването особено на мъжката част. С движенията си можете да му покажете, че имате интерес. Най-малкото, което ще му подскаже това е например да се наведете леко напред към него, без да прекалявате. Задавайте му въпроси, свързани с него и избягвайте твърде големите клишета. Демонстрирайте, че наистина се забавлявате в неговата компания.

Въпросите са от значение

По този начин мъжът наистина ще разбере, че се интересувате от него по-задълбочено. Разбира се, много е важно какви точно въпроси ще изберете за целта. Не бива и да задавате въпрос след въпрос все едно е на интервю за работа. Подберете подходящи въпроси, изслушвайте го и подхвърляйте нови от време на време.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес