Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които често се събират с бившите си

25 септември 2024, 21:00 часа

За представителите на някои зодиакални знаци е съвсем естествено това, което почти всички останали избягват - желанието и възможността да върнат бившите си любовници.

Рак

Природата на Раците ги кара по всякакъв начин да задържат хората, с които са се сближили. Представителите на този знак са много прецизни в избора на партньор, когото ще допуснат през твърдата си черупка до нежното си сърце.

Още: Кои зодии могат да печелят пари, но не знаят как да ги задържат?

Но щом той се настани в сърцето им, го завладява напълно. Раците са много носталгични и обичат да създават спомени за предишни романтични връзки. Поради тази причина те са по-склонни от останалите да дадат още един шанс на тези, с които са скъсали. А и самите те са готови да работят усилено, за да възстановят връзката.

Дева

Въпреки че мъжете Деви не са най-известните любовници сред зодиакалните знаци, те несъмнено са изключително лоялни към тези, които обичат. И ако видят шанс да възобновят отношенията си с някого, на когото някога са държали, вероятно ще се възползват от него. Мъжете Деви са роби на навиците. Тъй като са земен знак, те са много ефикасни, икономични и практични. Поради това е напълно възможно да се влюбвят само веднъж в живота си.

И ако сте имали връзка с Дева преди много време, след като сте се влюбили тогава, тя ще е готова да ви приеме обратно. Връщането към познатото доставя удоволствие на Девите и ги кара да се чувстват комфортно. Освен това те са готови да се върнат към същото ниво на взаимоотношения, което сте имали преди раздялата.

Още: Ще съжалявате, ако се разделите с тези 3 зодии

Везни

След като са върнали бивш партньор, представителите на този знак смятат, че са възстановили изгубеното равновесие. В същото време Везните никога не губят напълно любовта и не прекратяват завинаги една връзка, независимо дали става въпрос за приятелство, партньорство, бизнес отношения или романтична връзка.

Те могат да отложат такава връзка, но в никакъв случай няма да ви изключат от живота си завинаги. Те просто ще ви поставят в черния си списък. Фактът, че не таят злоба към вас, прави възобновяването на връзката много по-лесно и приятно.

Риби

Още: Кой цвят ще носи късмет на всяка женска зодия през есента?

За Рибите, последният знак от зодиака, част от характера им е, че имат универсален поглед върху живота и любовта. Така че дори раздялата за тях е само слабо трептене на всеобхватния им житейски радар, естествено събитие в глобалната картина на света. Понякога гледат на раздялата като на временна мания (розовите очила понякога им пречат да видят суровата реалност).

Ако се опитате да възстановите връзката си, може да се изненадате от тихата им увереност, че в някакъв момент е трябвало да се върнете. Каквато и да е причината, поради която сте напуснали Рибите, за тях всичко е в миналото. Те са готови да продължат напред и да създадат нови спомени. Смятайте се за късметлии, ако сте се върнали при представителите на този знак.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес