Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 16-20 АВГУСТ

15 август 2021, 18:00 часа

РАК

Вие сте принудени да се разширите извън зоната си на комфорт, но забавните методи на лъва за издигане ще бъдат като забавни упражнения, които да ви вкарат в удобното пространство. Игривият лъв също ще ви помоли да се отворите за нови възможности, по-специално на кариерния или финансовия фронт, които ще бъдат подсилени само от силата на лъва. Ако имате навика да се убеждавате, че финансовите ви цели са нереалистични, тази луна отбелязва забележително време за вас, за да създадете нови навици на оптимизъм и да преформулирате себе си.

СТРЕЛЕЦ

Нещата се разгорещяват, но вече знаеш това, стрелец. Това е така, защото огнената енергия на лъва е разположена на слънцето, луната и Меркурий и като самият вие сте огнен знак, вие резонирате дълбоко с тази искра на творчество и страст. Това, съчетано с изобилието, донесено от лъва, със сигурност ще ви накара да откриете това (или този) което търсите. Преминете в потока от изпълнените със страст движения на лъва, за да откриете какво ви доставя удоволствие и какво ви кара да се чувствате секси.

Какво да очакват Везните до края на август?

РИБИ

Риби, ако напоследък се чувствате невдъхновени или изтощени (благодарение на ретроградното разположение на Юпитер във вашия знак), новолунието ще ви помогне да възпламените тази искра чрез малко грижи за себе си. Получавате шанс да се насочите накъдето трябва благодарение на лъва, така че можете да се съсредоточите върху проявяването на най-смелите ви фантазии по отношение на романтиката. Отделете това време, за да се изключите от външния свят и да се концентрирате върху собствените си визии и мечти.

БЛИЗНАЦИ

Вашият любовен живот е на път да се подобри, защото човекът, с когото сте ангажирани, също прави нещата по-добри от вас. Има една част от вас, която не иска нищо по-малко от това да положи усилия да направи любовната връзка „по-добра“ и това е главно защото се отказвате много бързо.

Мисълта да работите върху любовния си живот изглежда скучна и това е така, защото не се доверявате на любовта, хората или идеята за връзка.

Обаче това, което РАБОТИ за вас, е, когато някой друг дойде да ви помогне - някой друг като вашия партньор.

Знаейки, че вашият партньор е готов да свърши работата, ви вдъхновява да вземете себе си в ръце и да се включите в някои от тези “тежки” решения.

И какво ще се вдигне? Вашето настроение. Вашето желание... вашият интерес към човека, с когото участвате.

Това са ЗОДИИТЕ, на които паметта често им изневерява

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес