Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 ЛЪЖИ, които са недопустими в една връзка

05 януари 2022, 13:55 часа

Забелязвате ли, че партньорът ви не е искрен с вас? Че понякога изменя истината или спестява някои детайли от ситуацията? Че още контактува с бившите си, дори да твърди, че няма чувства? Това може би са малки знаци, че е време да преосмислите отношенията си.

Всяка лъжа, голяма или малка, е абсолютно забранена за всяка здрава и надеждна връзка. Така че, ако откриете, че партньорът ви лъже за тези 4 неща, това може да не са просто лъжи, а червен флаг, че нямате място в тези отношения.

Лъже с кого излиза

Прозрачността и комуникацията с партньора ви са в основата на силната връзка. Така че, ако откриете, че партньорът ви лъже за това с кого излиза или с кого разговаря, нещо не е наред. Това може да не означава непременно, че ви изневерява, но е сигнал, че крие неща от вас, който не бива да пренебрегвате. Попитайте директно, ако не получите честен и правдив отговор, време е да разберете, че връзката ви е станала жертва на лъжи и предателство.

Крие парите си

Въпреки че изборът да запази парите си в тайна е негово право, скриването им от партньора сигнализира за нещо сериозно. Ако партньорът ви не е откровен по отношение на финансовите си въпроси с вас, попитайте го за причината за това или просто му кажете, че криенето на неща няма да е от полза за него или вашата връзка, без значение колко добри намерения са се крили зад това.

Крие за чувствата си към бившия/бившата

Ако партньорът ви лъже, че е превъзмогнал бившия си и все още е във връзка с него или нея, или тайно мисли за тях, това е още един червен знак, за който трябва да внимавате. Миналите връзки са предназначени да бъдат запазени в миналото, но ако партньорът ви не преодолява бившия си, това може да означава, че той няма място да бъде с вас. Обсъдете въпроса с него и ако всичко, което получавате за отговор, е лъжа, може да се наложи да приключите тези отношения.

Той лъже за личния или професионалния си живот

Ако откриете, че вашият партньор ви лъже за личния или професионалния си живот, никога не пренебрегвайте този знак. Това може да сигнализира за нещо сериозно и дори може да изпаднете в беда в бъдеще. Следователно, уверете се, че вашият партньор е кристално ясен относно живота си с вас. Попитайте го за неговото семейство, професия и стремежи. Не забравяйте, че една лека лъжа за всеки аспект от живота му може да ви донесе сериозни проблеми.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес