Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 двойки зодии, които не са подходящи един за друг, но са щастливи заедно

29 януари 2022, 12:55 часа

Някои двойки живеят щастливо един с друг, въпреки че изглеждат напълно несъвместими. Астролозите съставиха списък с 4 двойки зодии на такива странни романтични съюзи.

Овен и Телец

Овните са много импулсивни. Техният начин на живот може да се опише с думата „хаос“. Телците водят премерен живот, ценят комфорта и спокойствието. На теория представителите на огъня и земните елементи не трябва да се разбират заедно, но все пак често се сближават. Такива двойки често се карат, но това, за изненада на мнозина, не им пречи да останат заедно.

Лъв и Скорпион

Представителите и на двата знака на зодиака са мощни, енергични и целеустремени. Връзката им напомня за безкрайно състезание – понякога дори в битки без правила. Понякога водата побеждава огъня, понякога пламъкът побеждава водната стихия, но конфронтацията все си продължава.

Везни и Риби

И Рибите, и Везните обичат да мечтаят и да се реят в облаците. За мнозина е шокиращо, че и двамата се занимават основно с изграждането на въздушни замъци, без да се замислят кой ще отговаря за реализирането на всички идеи. Самите Везни и Риби се чувстват доста комфортно.

Козирог и Козирог

Козирозите се отличават с безпрецедентно постоянство и дори упоритост. Ако започнат да се състезават помежду си в една и съща кола, тогава тази конфронтация заплашва да стане много ожесточена. Това често се случва: Козирозите често се карат помежду си, но се разбират и без думи. В резултат на това очевидно се разбират, за да останат все заедно.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес