Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии жени с екстрасензорни способности

07 октомври 2020, 15:18 часа

Те има мощна енергия. За тях се измислят истории, които разкриват женската интуиция и се разказват вицове в делник и празник, но не бива да омаловажавате тази сила.

Всеки представител на нежния пол е надарен със специален нюх, проницателност и дори провидение. Астролозите твърдят, че психическите способности са все по-малко разпределени, между зодиака. Те посочиха три главни героини, родени под три зодии. Те са наричани ​​вещици. Ето и тях:

Лъв

Силни по природа, жените Лъв са надарени с мощна интуиция. Те са проницателни, внимателни и интелигентни, способни да видят всички тайни желания и намерения на събеседника си и при необходимост да попречат в изпълнението на неговия план. В допълнение, представителите на тези зодии са изключително бързи и страстни, когато овладеят способността да обуздават емоциите си, стават неразрушими. Често жените Лъв стават врачки или гадатели и правят големи крачки в това си поприще.

Скорпион

Жените Скорпиони са в състояние да разберат за изневярата на своя спътник само с един поглед. Свръхестествените им способности се развиват в тях през целия им живот, което ги прави невероятно мъдри и „прозорливи“ до старост.

Водолей

Самите жени Водолеи не подозират какъв вид "магьосническа" сила им е отредила съдбата. Благодарение на елемента въздух в зодиака си, те често успяват да изпреварят събитията, да пометат като пориви на вятъра. Те могат да бъдат на правилното място, пред останалите. Тези способности за предвидливост играе в ръцете на Водолея. С тях жената Водолей успява да изградят успешна кариера, да предвидят инциденти и проблеми в бъдещето и дори ги избегне.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес