Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те най-важни неща, които мъжете очакват от жените

17 януари 2022, 10:50 часа

Не е тайна, че една жена умее да управлява мъжа си. За да стане това без много шум, то е хубаво жените да знаят някои трикове и да приложат нещата, които мъжете искат от тях или търсят. Има 3 неща обаче, които ако ги приложите, мъжът ще бъде ваш.

Одобрение

Един мъж има нужда от одобрението на две жени в живота си – майка му и съпругата. За да го постигне, той е готов да работи по 12 часа, да угажда на всички прищевки и дори да прикрива истинската същност. Така той става възпитаник на патриархалното общество, което му казва, че трябва да е силен, независим и мъжествен, за да подчини жените си.

Истината е, че мъжете обичат похвалите и да ги боготворят. Ако искате той да прави всичко, което пожелаете, то бъдете именно жена, която го обожава. Можете да си направите и експеримент. Запознайте един мъж с красива ваша приятелка и нека тя само да го критикува. След това го запознайте с не толкова привлекателна, но такава, която го гледа мило. Познайте при коя ще се задържи – при тази, която го гледа все едно е бог.

Подкрепа

Те имат нужда от вашата психологическа подкрепа. Ако един мъж се нуждае от жена, за да разреши своите проблеми, той мисли, че за нищо не става. Това е поредното нещо, което е набито в съзнанието им от патриархалното общество. Истината е, че мъжете могат да си партнират чудесно с жена. Също така, нужно е да му показвате, че сте щастлива с него, но нека това да бъде искрено. Ако само пъшкате, той ще си мисли, че не се чувствате добре заради него.

Ако нещо не е наред с вас, просто споделете какво ви мъчи. Така и той ще се успокои и ще работи в полза на вашето семейство, а не да се самообвинява.

Подчинение

Мъжете ви искат само за себе си. Те са егоисти и не биха били доволни, ако някой друг ви има. Все пак, жените искаме да имаме свобода и бихме дали всичко за нея. Поради тази причина е добре да очертаете границите още в началото си.

По този начин всеки ще знае кое е пространството на другия и няма да прекрачва границата на търпимост. Вече отдавна минаха времената, в които жената мълчи и няма думата. Партньорите трябва да бъдат равнопоставени. Ако успеете да го обясните ще е чудесно, но трябва да го направите и с приятелите му. Все пак, мъжката компания има особено значение за него и той доста често се влияе от тях.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес