Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те най-мразени зодии и защо те са по-добри от другите

08 април 2021, 14:00 часа

Тук са описани трите най-мразени знака на зодиака и защо те не са толкова лоши, колкото се смятат.

Лъв

Очакване: Бесен егоист. Когато говорите за Лъва, можете да си представите човек, който се разхожда с 12 чанти за пазаруване и с любов гледа към предната камера, като говори най-шумно.

Реалност: Лъвовете буквално преливат от творчество. Разчитайки на своята планета-покровител, Слънцето, те се надяват да дадат топлина на околните с помощта на собствените си таланти. Представителите на тази щедра зодия се опитват да ви мотивират с думите си, като ви подтикват към действие със своята музика и ви радват с екстравагантни изненади.

И също така е много по-важно за тях как ги виждате. Необходима е много смелост, за да може Лъвът да бъде постоянно сред хората. Той също трябва да знае, че всичко, което правят, се приема добре от другите. 

Близнаци

Очакване: Двулично бърборене. Близнаците се смятат за двулики приятели, които винаги се съмняват в чуждите планове, издават чужди тайни и които просто не знаят как да си държат устата затворена.

Реалност: Представителите на този знак на стихията на Въздуха имат твърде много мисли, които се роят в главите им. Ако Близнаците ви се струват несериозни, тогава те имат твърде много други въпроси в съзнанието си. Те са оптимисти и винаги търсят нови преживявания.

Отличните комуникативни умения са дадени на Близнаци от планетата им покровител Меркурий. Въпреки че тези хора може да ви се сторят прекалено бъбриви, те също са отлични слушатели. Близнаците са сред най-отворените и лоялни знаци на зодиака. Тяхната адаптивност им позволява да проявяват състрадание и съпричастност към всички без преценка или критика.

Скорпион

Очакване: Кръвожаден филмов злодей. Скорпионите се считат за потайни вампири, обсебени от възмездие. Можете да ги намерите във влажна, тъмна пещера, в която разработва план за отмъщение.

Реалност: Несъмнено Скорпионите са мистериозни личности, но не защото имат някакви скрити зловещи мотиви. Те просто трябва да се чувстват в безопасност, преди да се отворят. Празен поглед и спокойствие пазят дълбоката емоционалност на Скорпиона. Тези хора са родени под знака на елемента Вода, така че можете да ги считате за своеобразен блок лед. След като решат, че сте искрени и надеждни, те започват да се топят, разкривайки своята нежна и състрадателна природа.

Скорпионите имат толкова развита интуиция, че може да ви се струва, че четат мислите ви. Няма да ги видите да се занимават с плитки дела и грандиозни купони, изпълнени с празно бърборене. Те се нуждаят от истински, близки човешки взаимоотношения.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес