Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 идеи за Парти вечер у дома

10 април 2020, 18:49 часа

Спазвайки мерките за социална изолация, останахме вкъщи и ограничихме излизанията си само до магазин и аптека. Събиранията с приятели, ходенето на театър, кино или ресторант засега трябва да почакат. Ако дните са започнали да ти се сливат и те е налегнала скука, имаме за теб няколко идеи, които ще ти помогнат да се разнообразиш. И не, няма да те караме да правиш нарушения и да излизаш – всичките ни предложения ще ти донесат страхотна емоция и ново изживяване, без да се налага да излизаш от вкъщи. При това, похапвайки любимите си ястия от най-добрия ресторант, който ги приготвя специално за теб без мазнина, за да ги похапваш с чиста съвест – твоята кухня.

#1: Кино вечер

Ако ти липсва ходенето на кино с половинката, имаме идея как да го получиш, без да напускаш комфорта на дома си. Потърсете си филм, който искате да гледате и двамата. Може да е някоя прожекция, на която отдавна сте искали да отидете, но не сте успели. В момента много видео платформи и кабелни оператори предлагат разширени пакети с разнообразие от филми. Харесайте си някой, затъмнете добре стаята и си сложете под ръка малка масичка или поднос, на който да можете да поставяте пуканките и напитките си. Точно като в залата. Можете дори да разпънете разтегателния диван или да си донесете табуретки, на които да изпънете краката си, за да се чувствате като в премиум зала.

Ако сте свикнали да хапвате заедно фаст фууд преди прожекцията, можеш без проблем да осигуриш същото любимо хапване вкъщи. При това, много по-диетично и по-здравословно приготвено. Ако бургер, дюнер или пържени картофи са обичайният ти избор, когато имаш кулинарни прегрешения, можеш да ги приготвиш лесно и с много по-малко мазнини и трансмазнини в Делимано Ейър Фрайър. Уредът пържи храната с горещ въздух, вместо с олио. Така тя става много по-малко калорична, запазвайки страхотния си вкус. Вместимостта на кошницата от 2,5 л. ти позволява да направиш достатъчно хрупкави пържени картофки за цялото семейство. Кошницата може също така да побере до 700 гр пържени картофи и 500 гр месо на един път, за да приготвиш едновременно бургерите и гарнитурата. И ще бъдеш сигурен, че мазнината не е стара, защото... няма мазнина! Похапваш спокойно и с чиста съвест, за да се наслаждаваш максимално на кино вечерта си с любимия човек.

Изненада! Току-що си спести няколко десетки лева за ресторант и кино, докато пестиш от излишни калории.

Знаеш ли, че...

Пържените храни съдържат много трансмазнини – производителите често хидрогенират мазнините, за да удължат срока на годност на продуктите, но хидрогенирането става също и когато мазнините се загреят до високи температури при готвене, както става при пърженето. Процесът променя химическата структура на мазнините, като ги прави трудни за обработка в организма. В резултат пълнеем, а освен това трансмазнините носят риск от много заболявания, включително сърдечни болести и диабет.

С уреда Еър Фрайър можеш да приготвяш любимите си пържени храни, но с по-малко мазнини и трансмазнини, в сравнение с традиционното готвене във фритюрник. Така не се лишаваш от любимите си храни, а те са много по-здравословни и диетични. Той готви благодарение на циркулацията на горещ въздух, а не с мазнина. С мощност от 1500 вата всичко става бързо, много лесно и по-полезно. Делимано Еър Фрайър е уред за пържене с горещ въздух, без излишни мазнини и добавени калории! Пържиш с малко или без никаква мазнина, а резулатът е – вкусна хрупкава храна! Точно както я обичаш. Сякаш е приготвена в ресторант, но вкъщи, по-диетична и по-полезна за теб, за да ѝ се наслаждаваш с чиста съвест.

#2: Онлайн театър или стенд-ъп шоу с приятели

Ако ти липсва излизането с приятели и посещаването на културни мероприятия, ето как можеш да си доставиш тази емоция от вкъщи. Добрата новина е, че все повече формати стават изключително гъвкави и адаптивни към съвременните технологии. Така например, все повече стенд-ъп шоута, театрални постановки и курсове по рисуване направиха излъчвания на живо, които могат да се гледат онлайн. Можеш да предупредиш приятелите си, да си пуснете заедно лайва на предаването и да споделите тази емоция, гледайки заедно и дори пишейки си в чат платформата. Така ще чувствате присъствието си близо, макар и онлайн.

А най-хубавото е, че докато гледаш онлайн стенд-ъп комиците или актьорите, можеш да си похапваш вкъщи и няма да обидиш никого. Направи си парти хапки, които да си хрусваш от време на време и да бъдат чудесно мезе към напитката ти. Ще си подариш страхотното усещане за петък вечер навън с приятели. Вземи си от магазина бланширани картофи, панирани лучени кръгчета, пръчици моцарела или калмари и просто ги постави в кошницата на уреда за пържене с горещ въздух Ейър Фрайър, без да добавяш мазнина. С него калмарите са с 40% по-малко мазнини, а пържените картофки - с цели 95% по-малко мазнини.

#3: Семейна вечеря онлайн

Ако ти липсва семейството, добра идея е да си направите онлайн видео среща. Съберете се с братята, сестрите и родителите ти, изберете средство на комуникация, което всички ползвате, като Фейсбук или скайп, и си направете семейна вечеря онлайн.

Впечатли сестра си и покажи кулинарните си умения на майка си, като си направиш вкусни пилешки бутчета в Делимано Еър Фрайър. Ще си припомниш вкуса от семейните вечери и събирания, а майка ти ще е спокойна, че си готвиш и хапваш добре. В допълнение приготвената храна е полезна за теб, защото е пържена с въздух, вместо с мазнина. Пилешките бутчета, приготвени в Еър Фрайър имат 45% по-малко мазнина от тези, приготвени в обикновен фритюрник. Гарнирай ги със салата и ще се доближиш максимално до вечерята у вашите. А следващия път като се съберете на живо, ще можеш да ги приготвиш за всички.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес