Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 цветя, които пазят дома от бедност и лоша енергия

19 май 2023, 14:38 часа

Отрицателна енергия у дома не предвещава нищо добро, а цветята са надежден начин да получите защита от нея. Стайните растения не само украсяват интериора, носят радост, но и се отразяват положително на здравето. Някои от тях привличат специално внимание поради необичайните си свойства.

З цветя, които гонят бедността и негативната енергия

Кактуси - бодливите растения изглеждат враждебни само на пръв поглед, но ползите от тях са огромни. Кактусите са в състояние да внесат положителна енергия в дома и да го защитят от всяка беда. Добре е саксията с тях да е изложена на слънчевата страна, за да абсорбират слънчевата енергия. Кактусите нямат място единствено в спалнята.

Засадете това цвете в градината си, за да прогоните листните въшки и червеите

Мушкато - това красиво растение е в състояние да защити дома ви от всякакви зли духове. Листата му имат наистина магически свойства. Гераниумът обикновено се поставя на места, където има натрупване на отрицателна енергия.

Ако листата на мушкатото са изсъхнали или са започнали да избледняват, това е сигурен знак, че то е погълнало голямо количество негативност. Това растение вече няма място в дома ви - необходимо е да го изхвърлите и да го заровите под стар сух пън или дърво.

Бегония - това цвете помага за възстановяване на енергията. Ако жителите на дома често се карат и не се разбират помежду си, тогава бегонията ще внесе мир и разбирателство.

Кората от този плод ще съживи дори най-изсъхналото цвете

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес