Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 начина да изчистим негативната енергия от дома си

09 май 2022, 22:00 часа

Случвало ли ви се е да се чувствате претоварени и уморени и да не ви се прави нищо или да изпитвате чувства като гняв, страх или ревност - без никаква причина за това? Вярвате или не всички тези състояния могат да се дължат на натрупалата се в дома ви негативна енергия. Всички са чували за нея, но може би не всеки знае, че тя прави обитателите на един дом неспокойни, раздразнителни и склонни да се карат с всички около тях.

Ако смятате, че и във вашия дом се е насъбрала доста негативна енергия, то не се притеснявайте, защото днес ще ви научим на 10 много лесни начина, с чиято помощ да я премахнете от там.

Ето как да разберете, че в дома ви има лоша енергия

Как да премахнем негативната енергия?

1. Проветрявайте дома си всекидневно и особено в случаите, когато на гости ви е била личност, която смятате, че е носител на негативна енергия. Отворете прозорците и позволете на чистия въздух да внесе свежест в дома ви.

2. Старайте се домът ви винаги да бъде добре подреден и премахнете от него всички стари и непотребни вещи. Това се налага, защото много често именно тези предмети задържат негативната енергия и създават негативна атмосфера.

3. За да премахнете негативната енергия от дома си е добре да внесете цветя в него, защото те освен свежест, ще внесат в него много мир и хармония.

Как да си съставим подходящо пролетно меню

4. Погрижете се в дома ви да има колкото се може повече светлина, за да възвърнете щастието си. Тъмните мебели и предмети, както и тъмните стени, често са причина за лошото настроение и тревожността.

5. Когато се чувствате уморени и претоварени, запалете ароматни свещи в дома си, като така ще подобрите заобикалящата ви атмосфера.

6. И като стана дума за аромати - няма как да не споменем и ароматните клечки с тамян, които ще изчистят натрупалата се негативна енергия и лошите вибрации от вашия дом.

Тези дрехи имат лоша енергия - изхвърлете ги веднага

7. Пало санто също са ароманти клечки, които могат да премахнат негативната енергия от дома ви. Запалете си една от тях и ще усетите прилива на щастие и радост.

8. Кристалните камъни, подредени върху етажерките, ще внесат хармония, щастие и мир в дома ви, а и ще подобрят съня ви и ще ви предпазят от така наречените енергийни вампири. Най-подходящи за това са аметистът, тигровото око или черният турмалин.

9. Звукът от тибетските пеещи купи също ще изчисти негативните вибрации и ще зареди с положителна енергия всеки обитател на вашия дом.

Усетите ли това по тялото си значи сте изложение на прекомерен стрес

10. И накрая, за да премахнете негативната енергия закачете вятърни камбани на подходящо място в дома си. Техният звук ще внесе много щастие и положителна енергия в дома ви.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес