Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шофьор без книжка уби двама души на пътя Плевен - Ловеч

21 юли 2023, 11:00 часа • 2057 прочитания

Двама души загинаха при тежка катастрофа на пътя Плевен - Ловеч. Задържан е 30-годишен, който управлявал без книжка автомобил и предизвикал тежкия инцидент.

ОЩЕ: Дете е с опасност за живота, майка му го блъсна с колата

Катастрофата е станала до село Ралево, на пътя Плевен-Ловеч. Автомобил с германска регистрация навлязъл в насрещното при завой и ударил идващия отсреща мотоциклетист. Мъжът издъхнал на място.

Водачът, причинил катастрофата, е без книжка. Два пъти досега му е съставян акт, че шофира без свидетелство. Той и спътникът му също са пострадали при удара. Има данни, че причинилият катастрофата е употребил алкохол, взети са му кръвни проби.

Освен загиналия 44-годишен мотоциклетист, в болницата е починал и пострадалият пътник в автомобила. Той е транспортиран в Спешна помощ - Плевен, където е диагностициран с гръдни и черепни травми, с опасност за живота, а тази сутрин е починал.

Водачът е с охлузни рани, без опасност за живота. Взети са му кръвни проби. Шофьорът на автомобила е задържан до 24 часа. Образувано е досъдебно производство, съобщи БНР.

ОЩЕ: Трима ранени след катастрофа между автомобил и военен камион на АМ "Тракия"

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес