Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Seat влезе в света на модата

17 септември 2016, 11:15 часа • 1384 прочитания

Нова модификация на субкомпактния хечбек Mii бе разкрита от компанията Seat по време на седмицата на модата в Лондон. Машината е разработена съвместно със списанието Cosmopolitan, като в проекта, който е продължил повече от 18 месеца, са участвали и читатели на популярното модно издание.

Ситикарът носи името Mii by Cosmopolitan, като ще се предлага както с 3, така и с 5 врати в специалните цветове Violetto и Candy White. Корпусите на външните огледала са в цвят на шампанско, а джантите са двуцветни.

Предният панел е направен от гланцирана виолетова пластмаса, в същия десен са и някои други елементи от интериора. За седаките е използвана алкантара, а праговете са от алуминий, като върху тях е изписано името на модификацията.

На пазара Seat Mii by Cosmopolitan ще се предлага с 3-цилиндров бензинов двигател с мощност 60 и 75 к.с. Достъпна е и модификация с мощност 68 к.с., работеща на метан. Скоростните кутии са 5-степенна механична и автомат.

Хечбекът е оборудван още с ABS, климатик, парктроник и модерна аудиосистема. Вместо мултимедия с тъчскрийн водачът ще използва смартфона си, като преди това ще тябва да качи приложението DriveMii. Срещу доплащане се предлага и безкабелно зарядно.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес