Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Блогър изгори Ferrari за 400 000 долара в царевична нива (ВИДЕО)

23 август 2023, 16:13 часа • 3373 прочитания

Популярният американски блогър WhistlinDiesel стана известен с екстремните си видеа, в които се опитва да убие отново и отново най-здравите и надеждни автомобили. Този път той реши да се състезава през окосена царевична нива с мощно Ferrari F8 Tributo. Няколко минути по-късно спортната кола изгоря до основи, като изпепели и наетия от придружаващия екип миниван Chrysler Pacifica.

Американски блогър се погреба жив за два дни (ВИДЕО)

Този път жертва на набирането на лайкове от WhistlinDiesel стана собственото му Ferrari.-В началото беше много забавно, като италианският спортен автомобил преминаваше зрелищно през стърнищата, докато сухите царевични стъбла запушваха радиатора и джантите.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KXi-CV--Wq0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Последвалите събития се развиха доста предвидимо - запалиха се сухи стъбла, които удариха нагорещената изпускателна система на автомобила и спирачните дискове. И когато спортната кола спря, огънят започва да се разпространява бързо по задната част. Тогава пламна и намиращ се наблизо миниван Chrysler Pacifica, в който се возеха видео оператор и асистенти.

Още: Край на поръчка за инфлуенсъри и блогъри в туризма по невиждан начин

В паниката си героите от видеото се стрелнаха между двете горящи коли. По някаква причина обаче те нямаха пожарогасители и се опитаха да напълнят огъня с вода от малка бутилка. Последва опит за гасене на пламъците д с малко Red Bull, който, разбира се, се оказа неуспешен-

Блогърите успяха само да извадят лични вещи от колите и да се обадят на 911. Пристигналите пожарникари бързо потушиха пламъците, обхванали нивата с царевица, но не успяха да спасят нито една от двете коли. Колкото и странно и нелепо да изглежда това, което се случва в кадъра, WhistlinDiesel отделно подчерта в коментарите, че пожарът не е част от плановете им.

8-годишен блогър само за година е спечелил 20 млн. долара

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес